Приказка за душата и морето

Приказка за душата и морето

1

Извършваме какво ли не, за да открием някого, пред когото да сме себе се. Такъв, пред който можем да се покажем без капка притеснение.

1

Песимизъм

Песимизъм - Актуални теми и материали. Мистерии, загадки и всичко касещо Песимизъм. Материали за Песимизъм от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Песимизъм.
Песимизъм - Носител ли сте на отрицателна енергия

Носител ли сте на отрицателна енергия

02.01.2015119597

За да се отървете от негативната енергия, за първо място трябва да осъзнаете, че когато си мислите, че всичко, което се случва, е чужда вина, много ще страдате. Когато осъзнаете, че излиза от вас, ще опознаете радостта и мира . (Далай Лама).

Песимизъм - Да премахнем лошите мисли

Да премахнем лошите мисли

10.12.2012517349

Стресът и депресията са феномените на нашето общество. Лошите мисли, от които се пораждат пък, произлизат от всичките ежедневни и рутинни проблеми.

Песимизъм - Лошите мисли разболяват

Лошите мисли разболяват

26.11.2012313579

Често натрапчивите мисли в главата ни са вследствие на лошо влияние или на някаква случка, която е преобърнала живота ни. Концентрирайте се в положителното и привличайте по този начин само положителните енергии, хора, състояния.

Песимизъм - Сред най-големите песимисти са и българите

Сред най-големите песимисти са и българите

25.05.200911417

Проучване показа, че българите са сред най-големите песимисти на планета. Нареждаме се на последните места с народите от Зимбабве, Хаити и Египет.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...