Личностите, които са продали душата си на Дявола за власт и слава

Личностите, които са продали душата си на Дявола за власт и слава

0

Пет исторически личности са подозирани от теориите на конспирацията, че са сключили сделки с Дявола точно като доктор Фауст от едноименната творба на Гьоте.

1

Наполеон Бонапарт

Наполеон Бонапарт - Актуални теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко за Наполеон Бонапарт. Любопитни статии за Наполеон Бонапарт от вековете до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Наполеон Бонапарт.
Наполеон Бонапарт - Любопитни факти от живота на Наполеон

Любопитни факти от живота на Наполеон

02.12.201217834

Сравнението му с Хитлер не може да бъде избегнато, тъй като историята странно се повтаря и при двамата ( както при Кенеди и Линкълн) на период от 129 години.

Наполеон Бонапарт - Историята на френската революция

Историята на френската революция

28.11.201214278

Френската революция е период в историята на Франция между 1789 г. и преврата от 9-10 ноември 1799 на Наполеон Бонапарт. Това е решаващ момент в историята на Франция.

Наполеон Бонапарт - Животът на Наполеон Бонапарт

Животът на Наполеон Бонапарт

30.03.201113015

Наполеон е безсмъртна фигура в световната история - човек, който може да бъде обичан или мразен, но не и игнориран. Наполеон Бонапард е френски генерал станал император на Франция през 1804.

Наполеон Бонапарт - Пророческите сънища на великите хора

Пророческите сънища на великите хора

03.03.201015701

Случаи с Наполеон Бонапарт, Александър Македонски, Ейбрахам Линкълн, в които техни пророчески сънищата са предсказвали важни събития в живота им. Пророчества за потъването на Титаник и др.

На актуалната страница ще намериш последните материали и публикации относно Наполеон Бонапарт. Редакторският ни екип се старае да публикува често различни материали на тема Наполеон Бонапарт. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Наполеон Бонапарт. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Наполеон Бонапарт. Наполеон Бонапарт, съвети и отзиви.