6 221 Статии,9 554 Сънища,5 309 Истории
НЛО виси над магистрала Тракия

НЛО виси над магистрала Тракия

3

НЛО виси над магистрала Тракия в близост до Ямбол. Снимката на необикновения феномен е направена от мъж, представящ се с името Робърт Желязков. Тя предизвика истински фурор в социалните мрежи след публикуването ѝ.

1

НЛО

НЛО - Новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко на тема НЛО. Любопитни статии за НЛО от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и НЛО.

Популярни

НЛО - Честит празник, агент Мълдър!

Честит празник, агент Мълдър!

02.07.201552126

Всички, които вярват, че истината е някъде там и далеч не сме единствената разумна форма на живот във Вселената трябва да почерпят, защото 2 юли е обявен за Световен ден на НЛО.

НЛО - Заснеха НЛО в Бирмингам

Заснеха НЛО в Бирмингам

21.05.201501816

Истински феномен оживи град Бирмингам в Обединеното Кралство. Местен музикант засне случайно подозрителни обекти в небето и предизвика фурор в социалните мрежи.

НЛО - Метеорит ли се разпадна над Сопот?

Метеорит ли се разпадна над Сопот?

17.03.201511282

Жителите на град Сопот съобщиха пред TV7, че вечерта в околностите на града и близките села се чул силен гръм, след което земята се разтресла. Местните казват, че в Средна гора е паднал метеорит.

НЛО - Мистериозната светлина над Урал - НЛО или метеорит?

Мистериозната светлина над Урал - НЛО или метеорит?

19.12.201401235

Мнозина смятат, че свръхестествените прояви, които зачестяват в последно време, потвърждават писаното в Библията за нашето време - че ще има подобни явления, които са с извънземен произход.

НЛО - Признаха за аутопсията на истинско извънземно

Признаха за аутопсията на истинско извънземно

10.12.201425465

Специалисти по фотография и история от Кодак в Рочестър, щата Ню Йорк разкриха, че снимките на мъртвото извънземно, разпространени преди няколко години, са напълно автентични.

НЛО - Засякоха огромно НЛО над София

Засякоха огромно НЛО над София

20.11.201456371

НЛО с размери около 600 метра е засечено над [София]. За летящата чиния, която е кръжала около квартал Кремиковци. Професор Лъчезар Филипов твърди, че има много доказателства за присъствие на извънземни в околностите на столицата.

НЛО - Древни кръгове озадачават учените

Древни кръгове озадачават учените

05.11.201411596

Известни в научните среди като Големите кръгове, тези наистина огромни пръстени имат внушителен диаметър. Мистериозните каменни кръгове са забелязани за пръв път от самолет през 20-те години на миналия век.

НЛО - Случаят Стивънвил

Случаят Стивънвил

31.10.201413410

Всичко започнало на 8-ми януари, 2008 година. Нищо през този обикновен ден не подсказвало на жителите на американското градче, че от днес нататък животът им ще се промени завинаги.

НЛО - Загадката на Пияната гора в Русия

Загадката на Пияната гора в Русия

02.10.201454733

На 200 километра от Москва съществува място, за което уфолозите предполагат, че някога е било посетено от представители на извънземна цивилизация. Дърветата в тази загадъчна зона растат огънати по много особен начин.

НЛО - Стамен Стаменов: Човекът е извънземно създание

Стамен Стаменов: Човекът е извънземно създание

30.09.201463735

По думите му извънземните отдавна обитават Земята и действат заедно с тайните служби. Стаменов е убеден, че съществуват прекалено много доказателства, сочещи за присъствието на НЛО сред нас.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

В Съновник.бг на тази подстраница ще се натъкнеш на последните теми и статии относно НЛО. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за НЛО. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за НЛО. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и НЛО. НЛО, снимки и мнения.