6 355 Статии,9 533 Сънища,5 335 Истории
Мислите, че сте отвлечен от НЛО? Не, просто имате сънна парализа

Мислите, че сте отвлечен от НЛО? Не, просто имате сънна парализа

0

Агенти Мълдър и Скъли от популярния преди години сериал Досиетата Х се опитваха да убедят всички, че истината за извънземните е някъде там. Но учени наскоро доказаха, че проблемът на хората, твърдящи, че са отвлечени от НЛО, е заровен в главите им.

1

НЛО

НЛО - Новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко на тема НЛО. Любопитни статии за НЛО от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и НЛО.

Популярни

НЛО - Американка показа труп на извънземно в двора си

Американка показа труп на извънземно в двора си

16.11.201503680

Американка от Сан Хосе показа снимки на неизвестно същество, което открила в двора си. Жената смята, че това е труп на извънземно, тъй като до момента не е виждала подобно нещо.

НЛО - НЛО виси над магистрала Тракия

НЛО виси над магистрала Тракия

23.07.201536896

НЛО виси над магистрала Тракия в близост до Ямбол. Снимката на необикновения феномен е направена от мъж, представящ се с името Робърт Желязков. Тя предизвика истински фурор в социалните мрежи след публикуването ѝ.

НЛО - Честит празник, агент Мълдър!

Честит празник, агент Мълдър!

02.07.201552161

Всички, които вярват, че истината е някъде там и далеч не сме единствената разумна форма на живот във Вселената трябва да почерпят, защото 2 юли е обявен за Световен ден на НЛО.

НЛО - Заснеха НЛО в Бирмингам

Заснеха НЛО в Бирмингам

21.05.201502026

Истински феномен оживи град Бирмингам в Обединеното Кралство. Местен музикант засне случайно подозрителни обекти в небето и предизвика фурор в социалните мрежи.

НЛО - Метеорит ли се разпадна над Сопот?

Метеорит ли се разпадна над Сопот?

17.03.201511375

Жителите на град Сопот съобщиха пред TV7, че вечерта в околностите на града и близките села се чул силен гръм, след което земята се разтресла. Местните казват, че в Средна гора е паднал метеорит.

НЛО - Мистериозната светлина над Урал - НЛО или метеорит?

Мистериозната светлина над Урал - НЛО или метеорит?

19.12.201401284

Мнозина смятат, че свръхестествените прояви, които зачестяват в последно време, потвърждават писаното в Библията за нашето време - че ще има подобни явления, които са с извънземен произход.

НЛО - Признаха за аутопсията на истинско извънземно

Признаха за аутопсията на истинско извънземно

10.12.201425645

Специалисти по фотография и история от Кодак в Рочестър, щата Ню Йорк разкриха, че снимките на мъртвото извънземно, разпространени преди няколко години, са напълно автентични.

НЛО - Засякоха огромно НЛО над София

Засякоха огромно НЛО над София

20.11.201456634

НЛО с размери около 600 метра е засечено над [София]. За летящата чиния, която е кръжала около квартал Кремиковци. Професор Лъчезар Филипов твърди, че има много доказателства за присъствие на извънземни в околностите на столицата.

НЛО - Древни кръгове озадачават учените

Древни кръгове озадачават учените

05.11.201411699

Известни в научните среди като Големите кръгове, тези наистина огромни пръстени имат внушителен диаметър. Мистериозните каменни кръгове са забелязани за пръв път от самолет през 20-те години на миналия век.

НЛО - Случаят Стивънвил

Случаят Стивънвил

31.10.201413825

Всичко започнало на 8-ми януари, 2008 година. Нищо през този обикновен ден не подсказвало на жителите на американското градче, че от днес нататък животът им ще се промени завинаги.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

В Съновник.бг на тази подстраница ще се натъкнеш на последните теми и статии относно НЛО. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за НЛО. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за НЛО. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и НЛО. НЛО, снимки и мнения.