6 562 Статии,9 533 Сънища,5 386 Истории
Военни гониха НЛО над Нова Загора?

Военни гониха НЛО над Нова Загора?

1

Мистериозно събитие, забелязано тези дни у нас, привлече интереса на световни медии. Военни самолети са били забелязани да летят след неидентифициран летящ обект в небето над Нова Загора, България, информира вестникът Дейли мейл.

1

НЛО

НЛО - Новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко на тема НЛО. Любопитни статии за НЛО от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и НЛО.

Популярни

НЛО - Извънземни са си устроили база в Украйна?

Извънземни са си устроили база в Украйна?

16.01.20160972

По данни на специалистите, интересуващи се от неидентифицирани летящи обекти, извънземните са си устроили нещо като пункт недалеч от украинското село Скобичевка, намиращо се в Закарпатската област.

НЛО - Мислите, че сте отвлечен от НЛО? Не, просто имате сънна парализа

Мислите, че сте отвлечен от НЛО? Не, просто имате сънна парализа

22.11.20150375

Агенти Мълдър и Скъли от популярния преди години сериал Досиетата Х се опитваха да убедят всички, че истината за извънземните е някъде там. Но учени наскоро доказаха, че проблемът на хората, твърдящи, че са отвлечени от НЛО, е заровен в главите им.

НЛО - Американка показа труп на извънземно в двора си

Американка показа труп на извънземно в двора си

16.11.201504610

Американка от Сан Хосе показа снимки на неизвестно същество, което открила в двора си. Жената смята, че това е труп на извънземно, тъй като до момента не е виждала подобно нещо.

НЛО - НЛО виси над магистрала Тракия

НЛО виси над магистрала Тракия

23.07.201547371

НЛО виси над магистрала Тракия в близост до Ямбол. Снимката на необикновения феномен е направена от мъж, представящ се с името Робърт Желязков. Тя предизвика истински фурор в социалните мрежи след публикуването ѝ.

НЛО - Честит празник, агент Мълдър!

Честит празник, агент Мълдър!

02.07.201552227

Всички, които вярват, че истината е някъде там и далеч не сме единствената разумна форма на живот във Вселената трябва да почерпят, защото 2 юли е обявен за Световен ден на НЛО.

НЛО - Заснеха НЛО в Бирмингам

Заснеха НЛО в Бирмингам

21.05.201502138

Истински феномен оживи град Бирмингам в Обединеното Кралство. Местен музикант засне случайно подозрителни обекти в небето и предизвика фурор в социалните мрежи.

НЛО - Метеорит ли се разпадна над Сопот?

Метеорит ли се разпадна над Сопот?

17.03.201511496

Жителите на град Сопот съобщиха пред TV7, че вечерта в околностите на града и близките села се чул силен гръм, след което земята се разтресла. Местните казват, че в Средна гора е паднал метеорит.

НЛО - Мистериозната светлина над Урал - НЛО или метеорит?

Мистериозната светлина над Урал - НЛО или метеорит?

19.12.201401331

Мнозина смятат, че свръхестествените прояви, които зачестяват в последно време, потвърждават писаното в Библията за нашето време - че ще има подобни явления, които са с извънземен произход.

НЛО - Признаха за аутопсията на истинско извънземно

Признаха за аутопсията на истинско извънземно

10.12.201425947

Специалисти по фотография и история от Кодак в Рочестър, щата Ню Йорк разкриха, че снимките на мъртвото извънземно, разпространени преди няколко години, са напълно автентични.

НЛО - Засякоха огромно НЛО над София

Засякоха огромно НЛО над София

20.11.201457054

НЛО с размери около 600 метра е засечено над [София]. За летящата чиния, която е кръжала около квартал Кремиковци. Професор Лъчезар Филипов твърди, че има много доказателства за присъствие на извънземни в околностите на столицата.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

В Съновник.бг на тази подстраница ще се натъкнеш на последните теми и статии относно НЛО. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за НЛО. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за НЛО. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и НЛО. НЛО, снимки и мнения.