6 786 Статии,9 533 Сънища,5 415 Истории
Марс е ретрограден – вижте от какво трябва да се пазите

Марс е ретрограден – вижте от какво трябва да се пазите

0

От 18 април до 30 юни Марс ще се движи на обратен ход между знаците Стрелец и Скорпион. През този период ще са по-уязвими хората с физически активни професии като спортисти, военни и полицаи.

1

Марс

Марс - Най-новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Марс. Нашите статии за Марс от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Марс.

Популярни

Марс - Търсят извънземен живот в марсиански кратер

Търсят извънземен живот в марсиански кратер

14.04.20160132

Огромен кратер на Марс, направен от астероид преди 3. 9 милиарда години, е най-подходящото място за наличие на живот по повърхността на Червената планета.

Марс - Кюриосити засне риба на Марс

Кюриосити засне риба на Марс

01.04.20160414

Кадри, които марсоходът Кюриосити засне, предизвикаха поредната сензация в публичното пространство. На снимки от повърхността на Марс ясно се виждат запазените останки от риба.

Марс - Първата дигитална карта на Марс вече е факт

Първата дигитална карта на Марс вече е факт

01.03.20160179

Първата географска карта на Марс вече е факт. Дигиталното разпределение на червената планета ще бъде незаменима помощ на бъдещите пионери на Марс.

Марс - Животни помагат човекът да стъпи на Марс

Животни помагат човекът да стъпи на Марс

11.01.20160256

Марс има суха повърхност с издигащи се дюни и постоянни бури от прах, които могат да доведат до повреда на механиката, намираща се на борда на марсохода Кюриосити (Любопитство).

Марс - Учени от НАСА ще садят картофи на Марс

Учени от НАСА ще садят картофи на Марс

27.12.20150220

Всъщност екип от учени от американската космическа агенция се е нагърбил с нелеката задача да отглежда картофи в условия, които много наподобяват условията на червената планета.

Марс - Отровна мъгла разяла скалите на Марс

Отровна мъгла разяла скалите на Марс

27.11.20150183

Изследователката Шошана Коул е открила какво разяжда скалите на Марс. Това е киселинна мъгла, причинена от вулканични изригвания.

Марс - Марс унищожава спътника си Фобос

Марс унищожава спътника си Фобос

19.11.20150558

От няколко години Марс е започнал бавно да унищожава естествения си спътника Фобос, уведомяват специалистите от НАСА, които изучават вдлъбнатините и повърхността на Фобос.

Марс - Предстои година на Марс – за какво да се подготвим

Предстои година на Марс – за какво да се подготвим

12.11.201517709

Предстоящата 2016-та година ще се намира под влиянието на огнения Марс. Според нумерологията вибрацията на годината е 9, което ще тества търпението и постоянството ни.

Марс - Соларен вятър превърнал Марс в суха и безплодна планета

Соларен вятър превърнал Марс в суха и безплодна планета

09.11.20151308

Учени от НАСА най-накрая откриха какво е превърнало Марс в безплоден и безжизнен свят. Последни проучвания показват, че соларни ветрове, идващи от Слънцето, постепенно са изпарили атмосферата и водата от Червената планета.

Марс - Довечера НАСА ще съобщи поредното неподозирано откритие за Марс

Довечера НАСА ще съобщи поредното неподозирано откритие за Марс

05.11.20150893

В четвъртък, 21:00 българско време, космическата агенция НАСА в реално време ще обяви неподозирано откритие. Това ще стане директно от централата на агенцията на НАСА на живо от Вашингтон.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На актуалната страница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации за Марс. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Марс. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Марс. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Марс. Марс, съвети и потребителски оценки.