6 549 Статии,9 533 Сънища,5 383 Истории
Животни помагат човекът да стъпи на Марс

Животни помагат човекът да стъпи на Марс

0

Марс има суха повърхност с издигащи се дюни и постоянни бури от прах, които могат да доведат до повреда на механиката, намираща се на борда на марсохода Кюриосити (Любопитство).

1

Марс

Марс - Най-новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Марс. Нашите статии за Марс от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Марс.

Популярни

Марс - Учени от НАСА ще садят картофи на Марс

Учени от НАСА ще садят картофи на Марс

27.12.20150193

Всъщност екип от учени от американската космическа агенция се е нагърбил с нелеката задача да отглежда картофи в условия, които много наподобяват условията на червената планета.

Марс - Отровна мъгла разяла скалите на Марс

Отровна мъгла разяла скалите на Марс

27.11.20150172

Изследователката Шошана Коул е открила какво разяжда скалите на Марс. Това е киселинна мъгла, причинена от вулканични изригвания.

Марс - Марс унищожава спътника си Фобос

Марс унищожава спътника си Фобос

19.11.20150531

От няколко години Марс е започнал бавно да унищожава естествения си спътника Фобос, уведомяват специалистите от НАСА, които изучават вдлъбнатините и повърхността на Фобос.

Марс - Предстои година на Марс – за какво да се подготвим

Предстои година на Марс – за какво да се подготвим

12.11.201517621

Предстоящата 2016-та година ще се намира под влиянието на огнения Марс. Според нумерологията вибрацията на годината е 9, което ще тества търпението и постоянството ни.

Марс - Соларен вятър превърнал Марс в суха и безплодна планета

Соларен вятър превърнал Марс в суха и безплодна планета

09.11.20151293

Учени от НАСА най-накрая откриха какво е превърнало Марс в безплоден и безжизнен свят. Последни проучвания показват, че соларни ветрове, идващи от Слънцето, постепенно са изпарили атмосферата и водата от Червената планета.

Марс - Довечера НАСА ще съобщи поредното неподозирано откритие за Марс

Довечера НАСА ще съобщи поредното неподозирано откритие за Марс

05.11.20150833

В четвъртък, 21:00 българско време, космическата агенция НАСА в реално време ще обяви неподозирано откритие. Това ще стане директно от централата на агенцията на НАСА на живо от Вашингтон.

Марс - Решават къде да стъпи първият човек на Марс

Решават къде да стъпи първият човек на Марс

05.11.20151200

Eксперти от екипа на НАСА предлагат първият човешки крак да стъпи в ледовитата област Deuteronilus Mensae, която се намира недалеч от равнината, в която се развива действието на филма Марсианецът.

Марс - Джордж Мартин: Бил съм повече пъти на Марс, отколкото в Ню Йорк

Джордж Мартин: Бил съм повече пъти на Марс, отколкото в Ню Йорк

19.10.20150735

Създателят на Игра на тронове Джордж Мартин обича да провокира многобройните си фенове. Като дете съм бил повече пъти на Марс, отколкото в Ню Йорк, макар че Манхатан беше само на 45 минути или на 15 цента с автобус, пише авторът

Марс - Екстрасенс: Извънземните са дошли на Земята след ядрена война на Марс

Екстрасенс: Извънземните са дошли на Земята след ядрена война на Марс

16.10.201503078

На Марс е имало ядрена война преди 1. 5 милиона години. След нея много от жителите на червената планета са дошли на Земята. Това заяви нашумелият духовен учител Сал Ракели.

Марс - На Марс вероятно е имало езера преди милиарди години

На Марс вероятно е имало езера преди милиарди години

07.10.20151307

Експерти предполагат, че върху кратера Гейл на Марс преди милиарди години са текли потоци и дори е имало цели езера. Марсоходът Кюриосити вече е стигнал този кратер и изпрати първата снимка

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На актуалната страница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации за Марс. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Марс. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Марс. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Марс. Марс, съвети и потребителски оценки.