6 551 Статии,9 533 Сънища,5 381 Истории
Откриха невидимата Планета Девет

Откриха невидимата Планета Девет

0

Екип астрофизици от САЩ обявиха, че са открили девета планета в нашата Слънчева система. Новооткритото небесно тяло се намира доста далеч от Земята. Астрофизиците са я кръстили просто Планета Девет

1

Космос

Космос - Новите заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Космос. Нашите статии за Космос от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Космос.

Популярни

Космос - Теории за далечни светове

Теории за далечни светове

16.01.20160405

От столетия в научните среди се спори дали има живот на далечните светове във Вселената. До сега нито един от двата спорещи лагера не е успял да даде солидно доказателство за твърденията си.

Космос - Учени засекли сигнал от гравитационни вълни

Учени засекли сигнал от гравитационни вълни

13.01.20160826

Лорънс Краус от щатския университет на Аризона заявил в социалните мрежи, че е открито сигурно доказателство за съществуването на гравитационните вълни.

Космос - Звезди-бегълци кръстосват Млечния път

Звезди-бегълци кръстосват Млечния път

08.01.20160231

Десетки звезди-бегълци кръстосват нашата галактика Млечен път. 80 от тях ще бъдат подложени на обстойно наблюдение с инфрачервения телескоп WIRO, намиращ се в Уайоминг.

Космос - Сексът в Космоса не е мираж!

Сексът в Космоса не е мираж!

15.12.20150270

Сексът в Космоса е нещо напълно възможно. Астрофизикът Нийл де Грас Тайсън обясни как микрогравитацията при практикуването му може да бъде успешно преодоляна от астронавтите в телевизионно предаване.

Космос - Китай ще изследва тъмната материя

Китай ще изследва тъмната материя

03.12.20150206

Китай е една от трите страни, които са извеждали хора в Космоса. Тя е една от основните световни сили, които не пестят ресурси за изследване на необятната Вселена. Опитите на китайските космолози не стихват.

Космос - С нов телескоп НАСА ще търси злато в Космоса

С нов телескоп НАСА ще търси злато в Космоса

27.11.20151191

С нов по рода си телескоп се сдоби Американската космическата агенция. Уредът ще помага на експертите да откриват находища от злато в недрата на астероиди

Космос - Наблюдаваха най-голямата експлозия в Космоса след Големия взрив

Наблюдаваха най-голямата експлозия в Космоса след Големия взрив

16.11.20151527

Простираща се на разстояние почти два милиона светлинни години експлозия, която се е състояла преди десетилетие, се смята, че е била най-мощното събитие във Вселената след Големия взрив.

Космос - Тайните на Плутон

Тайните на Плутон

07.11.20150441

Екипът на Нови хоризонти разказа за десетте най-неочаквани неща, открити за Плутон и неговите спътници. Те бяха констатирани при прелитането на сондата през системата на планетата.

Космос - Установиха какво се случва с душата след смъртта

Установиха какво се случва с душата след смъртта

06.11.201509242

Квантовата теория обяснява какво се случва с човешката душа след смъртта. Според учените при настъпването на клинична смърт веществата, които я формират, излизат в нервната система и се включват в необятната Вселена.

Космос - Кометата Лавджой пръска алкохол и захар в Космоса

Кометата Лавджой пръска алкохол и захар в Космоса

28.10.20151441

Екип от Парижката обсерватория установи, че кометата Лавджой сее не малки количества алкохол и захар из Космоса. Нови данни са показали, че небесното тяло съдържа етилов алкохол

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На тази страница ще намериш последните теми и статии за Космос. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Космос. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Космос. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Космос. Космос, съвети и мнения.