Почитаме Вяра, Надежда, Любов и майка им София

Почитаме Вяра, Надежда, Любов и майка им София

2

На 17 септември българската православна църква почита великомъчениците Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка София. Днес се отбелязва и празникът на българската столица.

1

Вяра

Вяра - Най-новите заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Вяра. Любопитни статии за Вяра от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Вяра.
Вяра - Индиец живее 38 години с вдигната ръка заради бог Шива

Индиец живее 38 години с вдигната ръка заради бог Шива

18.05.201601026

Индиец, решил да служи на бог Шива обаче доказа, че е способен дори да се лиши доброволно от собствената си ръка в името на религиозните си убеждения.

Вяра - Магнитни импулси в мозъка променят мнението и вярата ни

Магнитни импулси в мозъка променят мнението и вярата ни

27.10.20150859

Транскраниална магнитна стимулация – така се нарича иновативният метод, чрез който учените могат да променят мнението и дори вярата на хората. За целта те използват магнитни импулси, изпращани директно в мозъка.

Вяра - Притча за вярата в успеха

Притча за вярата в успеха

17.04.201503302

Притча, която ни учи, че не парите, а увереността ще ни отведе към успеха. Трябва само да бъдем по-инициативни и да вярваме във възможностите си.

Вяра - Притча за скулптурата

Притча за скулптурата

15.01.20150851

Божествената сила не трябва да се търси в предмети. Тя същестува в самите нас.

Вяра - Притча за иноверците

Притча за иноверците

13.01.201501254

Хората сме напълно свободни същества, затова всеки има право да говори, каквото сметне за добре. Това как ще го приеме отсрещният, зависи само от него самия. Всеки сам избира какви емоциии да допуска до себе си и как да реагира на случващото се.

Вяра - Вкараха пастор в пандиза - проповядвал шумно

Вкараха пастор в пандиза - проповядвал шумно

15.09.20141304

Съседи не издържаха на тормоза на американски пастор, който използвал мегашумни тонколони и мощни усилватели за проповедите си. Пасторът се оправдал, че няма пари, за да звукоизолира църквата си.

Вяра - Вярата и религията ни пазят от депресия

Вярата и религията ни пазят от депресия

06.01.201401983

Вярата зависи от формата на мозъка, установи скорошно проучване и по скоро дебелината на мозъчната тъкан. Онези хора, които са повече насочени към духовността, имат по-дебела част на мозъчната тъкан, за разлика от останалите хора.

Вяра - Сънища за храмове и църкви

Сънища за храмове и църкви

12.07.2013119013

Ако сънувате, че виждате или отивате в храм, то това означава, че скоро ще бъдете изключително изкушени от нещо. Сънищата за храмове са символ за метафизичният характер на сънуващия.

Вяра - Какво е будизъм и в какво вярват будистите?

Какво е будизъм и в какво вярват будистите?

27.10.201227447

Това може би е повече философия и учение, отколкото религия. Кой или какво е Буда и вярват ли будистите в Бог? Възможно ли е да има религия без да има почитание на божество?

Вяра - Луд ли си, ако вярваш в извънземни

Луд ли си, ако вярваш в извънземни

11.09.2011103722

Вие вярвате ли в съществуването на извънземни? Повече от 2/3 от американците вярват в съществуването на призраци, извънземни, астрология и други паранормални явления.

На текущата страница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации относно Вяра. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Вяра. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Вяра. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Вяра. Вяра, снимки и потребителски оценки.