Вселената ти показва правия път – вслушай се!

Вселената ти показва правия път – вслушай се!

0

Вселената следи житейския път на всеки един от нас. Когато стъпим накриво, висшата енергия ни изпраща знаци, че нещо не е наред. Единственият начин да живеем щастливи, е да се научим да ги разчитаме и да се учим от тях.

1

Вселената

Вселената - Последните заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Вселената. Материали за Вселената от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Вселената.
Вселената - Мъдрите мисли, които представят духовните закони на Вселената

Мъдрите мисли, които представят духовните закони на Вселената

19.01.20170454

Както не може да отречем силата на гравитацията, така и не може да отречем някои духовни закони в нашата Вселена като Силата на привличането. Вижте как действат тези правила, описани в няколко мъдри цитата.

Вселената - Масивна черна дупка формира Вселената ни

Масивна черна дупка формира Вселената ни

08.01.20170116

Големият взрив – нещото, което е довело до създаването на нашата Вселена, безспорно се е случило. То обаче поставя редица въпроси, които и днес са без отговор. Най-големият от тях е – какво е предхождало Големия взрив?

Вселената - Доказано: Тъмна енергия няма, Вселената не се разширява скоростно!

Доказано: Тъмна енергия няма, Вселената не се разширява скоростно!

31.10.20160236

Една от най-старите теории, свързани с Вселената, бе разбита. Оказва се, че тя не се разширява с ускоряващо темпо. Освен това доказателства за предполагаемото наличие на тъмна енергия просто липсват.

Вселената - Учени: Вселената няма посоки!

Учени: Вселената няма посоки!

18.09.20160328

Ако някога сте чувствали, че животът ви няма посока, можете да обвините за това Вселената. Изследователи подложили на тест вековна хипотеза, като анализирали най-старата радиация, за да разкрият, че Вселената се разширява изотропно.

Вселената - Загадките на Вселената, пред които науката мълчи

Загадките на Вселената, пред които науката мълчи

16.06.20160639

Учените могат и да знаят много неща за живота, планетите и вселената, но определено не знаят отговора на всеки въпрос. Те са обединени под идеята, че неизвестното стои в основата на смисъла от наука.

Вселената - Тайнствените предсказания на маите

Тайнствените предсказания на маите

26.02.201613516

Древните Маи са били изключително мъдри. Живеели са в синхрон с околната среда и Вселената, което им е позволило да разгадаят част от всемирните загадки. Някои от техните предсказания са достигнали и до нас.

Вселената - Теории за далечни светове

Теории за далечни светове

16.01.20160968

От столетия в научните среди се спори дали има живот на далечните светове във Вселената. До сега нито един от двата спорещи лагера не е успял да даде солидно доказателство за твърденията си.

Вселената - Китай ще изследва тъмната материя

Китай ще изследва тъмната материя

03.12.20150304

Китай е една от трите страни, които са извеждали хора в Космоса. Тя е една от основните световни сили, които не пестят ресурси за изследване на необятната Вселена. Опитите на китайските космолози не стихват.

Вселената - Наблюдаваха най-голямата експлозия в Космоса след Големия взрив

Наблюдаваха най-голямата експлозия в Космоса след Големия взрив

16.11.20151726

Простираща се на разстояние почти два милиона светлинни години експлозия, която се е състояла преди десетилетие, се смята, че е била най-мощното събитие във Вселената след Големия взрив.

Вселената - Всички планети стават обитаеми след милион години

Всички планети стават обитаеми след милион години

09.11.20150903

Учените обясняват факта, че не откриваме извънземни форми на живот във видимите предели на Вселената с това, че Земята е една от първите планети, успели да преминат през всички етапи, необходими за зараждането на живот.

В Съновник.бг на тази страница ще се натъкнеш на най-новите любопитни теми и публикации на тема Вселената. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Вселената. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Вселената. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Вселената. Вселената, идеи и класации.