Теорията за белите дупки и още странни твърдения на учените

Теорията за белите дупки и още странни твърдения на учените

0

Винаги е имало странни научни теории. Някои са толкова необичайни, че обикновеният човешки мозък не може да ги проумее и ги отхвърля с лека ръка. Представяме ви най-странните научни теории, които повечето приемат с присмех. . . поне засега

1

Вселената

Вселената - Последните заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Вселената. Материали за Вселената от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Вселената.
Вселената - Космосът променя ДНК-то на човека! Уникални разкрития ще ви оставят без думи

Космосът променя ДНК-то на човека! Уникални разкрития ще ви оставят без думи

09.02.20170316

Човешкото ДНК се променя по странен начин в Космоса. Излизането извън атмосферата на Земята винаги е предизвиквал серия от въпроси. На част от тях днес учените вече могат да дадат обоснован отговор.

Вселената - Вселената ни всъщност е сложна холограма?

Вселената ни всъщност е сложна холограма?

06.02.20170182

Има голяма вероятност Вселената ни да се окаже холограмен модел, показват последните научни наблюдения. До това становище се стигнало след съпоставяне с по-стари данни за нашата Вселена.

Вселената - Вселената ти показва правия път – вслушай се!

Вселената ти показва правия път – вслушай се!

22.01.201702623

Вселената следи житейския път на всеки един от нас. Когато стъпим накриво, висшата енергия ни изпраща знаци, че нещо не е наред. Единственият начин да живеем щастливи, е да се научим да ги разчитаме и да се учим от тях.

Вселената - Мъдрите мисли, които представят духовните закони на Вселената

Мъдрите мисли, които представят духовните закони на Вселената

19.01.20170664

Както не може да отречем силата на гравитацията, така и не може да отречем някои духовни закони в нашата Вселена като Силата на привличането. Вижте как действат тези правила, описани в няколко мъдри цитата.

Вселената - Масивна черна дупка формира Вселената ни

Масивна черна дупка формира Вселената ни

08.01.20170135

Големият взрив – нещото, което е довело до създаването на нашата Вселена, безспорно се е случило. То обаче поставя редица въпроси, които и днес са без отговор. Най-големият от тях е – какво е предхождало Големия взрив?

Вселената - Доказано: Тъмна енергия няма, Вселената не се разширява скоростно!

Доказано: Тъмна енергия няма, Вселената не се разширява скоростно!

31.10.20160253

Една от най-старите теории, свързани с Вселената, бе разбита. Оказва се, че тя не се разширява с ускоряващо темпо. Освен това доказателства за предполагаемото наличие на тъмна енергия просто липсват.

Вселената - Учени: Вселената няма посоки!

Учени: Вселената няма посоки!

18.09.20160377

Ако някога сте чувствали, че животът ви няма посока, можете да обвините за това Вселената. Изследователи подложили на тест вековна хипотеза, като анализирали най-старата радиация, за да разкрият, че Вселената се разширява изотропно.

Вселената - Загадките на Вселената, пред които науката мълчи

Загадките на Вселената, пред които науката мълчи

16.06.20160688

Учените могат и да знаят много неща за живота, планетите и вселената, но определено не знаят отговора на всеки въпрос. Те са обединени под идеята, че неизвестното стои в основата на смисъла от наука.

Вселената - Тайнствените предсказания на маите

Тайнствените предсказания на маите

26.02.201613865

Древните Маи са били изключително мъдри. Живеели са в синхрон с околната среда и Вселената, което им е позволило да разгадаят част от всемирните загадки. Някои от техните предсказания са достигнали и до нас.

Вселената - Теории за далечни светове

Теории за далечни светове

16.01.201601007

От столетия в научните среди се спори дали има живот на далечните светове във Вселената. До сега нито един от двата спорещи лагера не е успял да даде солидно доказателство за твърденията си.

В Съновник.бг на тази страница ще се натъкнеш на най-новите любопитни теми и публикации на тема Вселената. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Вселената. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Вселената. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Вселената. Вселената, идеи и класации.