Хрономиражите – снимки на миналото

Хрономиражите – снимки на миналото

3

Според специалистите по паранормалин явления, когато хората виждат миражи и събития, които отразяват друго време – минало или бъдеще, става дума за хрономиражи.

1

Видения

Видения - Актуални текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко на тема Видения. Материали за Видения от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Видения.
Видения - Болестите ни изпращат сигнали, докато спим

Болестите ни изпращат сигнали, докато спим

18.03.2014866010

Тялото се опитва да сигнализира за болести с образи във вашия сън. Вижте виденията и кошмарите какво означават. Не винаги обаче кошмарите са опасни.

Видения - Какво вещаят цветните сънища

Какво вещаят цветните сънища

18.07.20131314559

Цветните сънища имат свои предзнаменования, твърдят американски учени. Броят на хората, които имат цветни видения, докато спят, е много малък. Кой цвят какво вещае.

Видения - Предсмъртните видения

Предсмъртните видения

04.07.2013314296

Удивителното е, че няма значение къде е роден човек, в какво вярва или каква религия изповядва. Всички разкази са предсмъртните видения са еднакви по всички краища на земното кълбо.

Видения - Намапатия - лечение с молитва

Намапатия - лечение с молитва

07.01.2013119912

Съществуват много алтернативни лечения, освен общоприетите за медицината начини. Едно от тези алтернативни лечения се нарича намапатия. Представлява лечение с молитва или повтаряне на някаква мантра

Видения - Кой е сценаристът на сънищата

Кой е сценаристът на сънищата

02.11.201217278

Живелият през втората половина на II в. В царство Лидия, което обхващало западната половина на Мала Азия, Артемидор Далдиански пръв събрал и систематизирал тълкуването на сънищата.

Видения - През съня се влиза в отвъдното

През съня се влиза в отвъдното

09.11.20111618395

Според последните изследвания, мозъкът при клинична смърт не се изключва веднага, а преди да се изключи, минава през фазата на бързия сън. Отвъдното и царството на сънищата граничат едно с друго.

Видения - Видения на деца между живота и смъртта

Видения на деца между живота и смъртта

24.09.201105985

Според статистиката децата, които са попадали в състояния между живота и смъртта, имат най-ярки видения и много по-често от възрастните ясно ясно си ги спомнят.

Видения - Предметите на силата

Предметите на силата

08.09.201154685

Различни предмети на силата са помагали на жреците и магьосниците да получават дара на видението и изцелението. Вие можете да получите прекрасни сънища с възглавница с билки.

Видения - Призрак обитава нацистки бункер

Призрак обитава нацистки бункер

13.10.2010104655

Дали духовете съществуват се питат мнозина. Немски велосипедисти се натъкват на нацистки бункер, в който броди мистериозен призрак. Видението излязло ясно на снимка.

Видения - Учени обясниха светлината в края на тунела

Учени обясниха светлината в края на тунела

13.04.201079453

Учени от Словения откриха причината за светлината в тунела и други халюцинации при хората в клинична смърт. Според тях това се дължи на завишените нива на въглероден двуокис в кръвта (СО2).

В Съновник.бг на тази страница ще се натъкнеш на подбрани материали и статии на тема Видения. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно различни материали относно Видения. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Видения. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Видения. Видения, идеи и отзиви.