Кои камъни са подходящи за зодия Рак?

Кои камъни са подходящи за зодия Рак?
Снимка: sanovnik.bg

Представителите на зодия Рак напълно отговарят на ракообразното същество, под чийто знак да родени. Те са немотивирани в поведението си, твърде обидчиви, дребнави и пасивни. Но същевременно са чувствителни и страстни, надарени са с добър вкус, страхотни родители, готови на всякакви жертви за децата си.

За хората, родени през първата декада на зодия Рак, са най-подходящи накити и бижута с аметист – камъкът на хармонията, верността и искреността.

Раците, родени през втората декада на зодиакалния знак, имат сложен и противоречив характер, който е в основата на вътрешното напрежение, което изпитват. Единственият начин да се освободят от него е чрез творчество.

Техният камък също е аметист, защото той ще им донесе щастие и душевна хармония. Те могат да допълнят действието му с помощта на опал и изумруд, като изумрудът може да се носи само на кутрето на лявата ръка.

Горди и твърди са представителите на зодия Раци, които са родени през третата декада. Те са готови сами да се справят с всичко, без да търсят ничия помощ, същевременно са мечтателни, безпокойни натури. За тях най-подходящ е планинският кристал или котешкото око, които ще им помогнат да усилят интуицията си и ще им донесат благоразумие.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати