Кои камъни са подходящи за зодия Водолей?

Кои камъни са подходящи за зодия Водолей?
Снимка: sanovnik.bg

Най-големите алтруисти и хуманисти са родени под знака на Водолей. Водолеите, родени през първата декада на зодията, се изобретателни до степен, която граничи с гениалност. Те притежават големи артистични и художествени заложби, но един от големите им недостатъци е студенината, която излъчват.

Ето защо те трябва да носят скъпоценни камъни, които ще ги направят по топли и сърдечни като тюркоаз, синьо-зелен аквамарин и светложълт кехлибар. Препоръчваме им да избягват бижута с рубин, яспис, хиацинт и сардоникс.

През втората декада на Водолей се раждат предимно учени, надарени с насочен, жив и аналитичен ум. Тези представители на зодия Водолей се интересуват от статистика, но и от музика, обожават да пътешестват.

Но те имат и сериозни недостатъци – почти напълно са лишени от чувство на отговорност, което на моменти граничи с цинизъм, освен това са склонни да предприемат действия, с които да си усложняват живота. Ето защо трябва да носят кехлибар и тюркоаз. Тези камъни ще им помогнат да подберат правилно приятелите си и да се извисят духом.

Родените през третата декада Водолеи имат голямо въображение, обожават музиката, поезията, мистиката и езотериката. Техният недостатък е, че са безчувствени донякъде, както и големи егоисти. Подходящ за тях камък е аквамаринът със зелен отенък, както и оливинът, за да подобри настроените и чувствеността им.

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати