Бенката на носа какво символизира?

Бенката на носа какво символизира?
Снимка: sanovnik.bg

Според мнозина бенките са наши кармични белези от предишни животи. Бенките, разположени на различни места по тялото ни не само разкриват някои от ревностно пазените черти на характера на притежателите им, но и показват какви са били те в миналия си живот.

Бенките на носа са едни от най-големите издайници, защото се намират на най-изпъкналата част на лицето все пак. Но какво говорят те за човека, който с гордост ги носи?

Бенка на върха на носа символизира на просветените, че нейният притежател е изключително страстна и сексуална натура, която не признава ограничения. Противно на натрапващата се символика, той не е любопитен и не обича да си вре носа в чуждите работи.

Човек с бенка на носа има лошия късмет да се забърква в любовни триъгълници, от които обаче успява да се измъкне, благодарение на чара и пленителността си.

Хората, които са белязани с бенки от едната или от другата страна на носа, са запалени пътешественици, те обичат природата, дивите местности и животните. Те се адаптират изключително лесно и трудно се установяват да живеят само на едно място.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати