Как да върна бившия си, при положение че не иска да ме вижда ?

Как да върна бившия си, при положение че не иска да ме вижда ?
Снимка: sanovnik.bg

Влюбените са най-щастливите хора на света. Но какво става, когато един не е достатъчно влюбен и какво идва след голямата любов, когато една от страните си е тръгнала?

В дамските списания ще намерите десетки съвети как да си върнете бившия, в които подробно е описан план за действие с 10-12-15 стъпки. Въпросът е обаче доколко тези съвети за връщане на бившия са приложими и работят на практика.

Разбира се, някои отчаяни дами не са склонни не само да кажат довиждане, но и прибягват да крайни мерки, като ходене по врачки, баячки, ходжи и хора, които се занимават с правене на магии в опит да си върнат бившия.

И женските хитрини, и конвенционалните методи на практика имат един и същ резултат - а той е, че не може да върнете човек, който не иска да се върне и не бива да се опитвате.

Когато един мъж си тръгне, той обикновено е дал редица предупреждения - гласни или негласни, преди това и решението му не е компулсивно или необмислено.

Затова е напълно безпредметно, безмислено и излишно да преследвате бившия с телефонни обаждания, съобщения в социалните мрежи или “случайни” срещи.

Нищо не прави една жена толкова привлекателна, както новата тръпка и щастието, открито в предгръдките на друг.

Разбира се, ако все още не сте готова да кажете сбогом на бившия си, независимо, че не иска и да чуе за вас, може да се опитате да си го върнете с магия за любов. Тя се прави лесно дори и в домашни условия.

За целта са ви нужни само малко сол, захар и щипка вяра.

Пригответе три чаши и ги напълнете с чиста, непреварена вода. В първата чаша сложете свой косъм от косата и я поставете на прозорец в източната част на дома ви. С чаена лъжичка разбъркайте водата 15 пъти по посока на часовниковата стрелка и повтаряйте магическото заклинание “Лови се, рибке, голяма и малка, в часа, в който си го пожелавам, да получа всичко, което искам”.

Оставете водата да престои там три денонощия, след което я излейте в корените на дърво или цвете.

Във втората чаша сложете щипка сол и отново разбъркайте по посока часовниковата стрелка толкова пъти, на колкото години сте. Повтаряйте заклинанието Красота, нежност, сила и любов, по-солена от солта, по-ярка от слънцето, по-бяла от луната.

Тази чаша дръжте една нощ до възглавницата си, след което я излейте в корените на цвете или дърво, но различни от предишните.

Третата чаша е за любов. В нея се слага щипка захар и се разбърква по посока на часовниковата стрелка 9 пъти.

Трябва да изречете По-сладка от захарта, по-лека от памука – любима, желана и щастлива. Така заредената вода трябва да бъде изпита от обекта на чувствата ви, за да подейства магията.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Анонимен
Анонимен
14.06.2019 11:10
ЖИВОТА МИ:

Добър ден Всички тук на тази група, името ми е Елиза, аз съм от Верона, искам да споделя моята истинска житейска история тук в интернет, за да могат хората да разберат как съм получил помощ от д-р Огундели, който ми е донесъл голяма магия. бивш съпруг за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми ме остави за друга жена повече от 8 години и аз го обичам толкова много, търся помощ от цял ​​свят, но други хора ме изневеряват и никой не ми помага, но миналата седмица видях друга жена да говори за д-р Огунделе в интернет. така че бързо се свързах с него, за да помоля за неговата помощ, първата дума, която ми каза, е, че ще ти помогна с проблемите ти. Бях толкова щастлив в рамките на 24 часа, съпругът ми ме повика по телефона и ме помоли да му простя за цялата болка, която ми причинява, бях толкова щастлив и днес отново заедно. Казах на д-р Ogundele, че ще споделя неговото име и данни за контакт в интернет, за да могат хората да научат повече за него, затова правя това сега, за тези от вас, които имат същия проблем или някакъв друг проблем, свържете се с д-р Огунделе днес и той ще донесе 100% решение за него. тук са неговите данни за контакт Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com и WhatsApp или Viber Chat: +27638836445.
0
0
Elsabe Coreejes Kelder
Elsabe Coreejes Kelder
12.06.2019 19:42
Казвам се Нанси, искам бързо да информирам света за д-р Огундели, който заклинание на моя съпруг, който ме напусна преди 9 години, той го върна при мен само за 24 часа, свържете се с д-р Огундели за проблеми в отношенията и всякакъв вид живот проблем той ще ви помогне 100% тук са му информация за контакт Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp и Viber Чат: +27638836445.
0
0
Elsabe Coreejes Kelder
Elsabe Coreejes Kelder
08.06.2019 16:18
МОЯТА ИНФОРМАЦИЯ КАК ПОЛУЧИХ МОЯТ ЕКСПОЗИВЕН МЪЖ.

Казвам се София, искам да разкажа на света как получих помощ от този велик човек, който ме заклина да върна съпруга ми, името му д-р Огундели, а днес съм щастлив отново със съпруга си, съпругът ми ме остави в продължение на 3 години и той беше с друга жена, докато страдах от самота, колко болезнено. Моите братя и сестри там ви съветвам днес, опитайте се да оправите живота си и да имате добър дом, отколкото да страдате в мълчание, казах на този човек, че ще споделя неговото име и информация за контакт в интернет, ето защо правя това това сега. Той донесе съпруга ми, който напусна за 3 години за по-малко от 24 часа, той е наистина могъщ човек, д-р Огундели има силата да донесе мир и щастие в живота ти, може да донесе и късмет, така че ако някой от вас се нуждае помощ от всякакъв вид вярвам и знам, че д-р Ogundele може да ви помогне 100%. Можете да се свържете с него на имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. За WhatsApp и Viber Чат: +27638836445.
0
0
Анонимен
Анонимен
22.05.2019 09:34
ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:

Казвам се Мелина Пенкова, аз съм от България, искам да разкажа на света как съм получил помощ от този велик човек, който ме заклина да върна съпруга ми и да накарам съпруга ми да ме обича и да ме уважава. съпругът и животът ми е пълен с любов, съпругът ми ме напусна за 8 години, защото не можех да му дам бебе и той беше с друга жена, докато страдах от самота и болки. Днес имам собствено бебе, заради помощта на д-р Одия, получих неговите данни за контакт в интернет от друга двойка, която също споделяше добрите му дела, така че веднага се свързах с него за помощ, за да върна съпруга ми и да ни накара да имаме нашите собствено дете, той донесе на моя съпруг в рамките на 24 часа и след връщането на моя съпруг д-р Одия ме забременява за съпруга ми, бях толкова щастлив. Казах му, че ще споделя добрата му работа в интернет, за да разкажа на света, затова правя това сега. Той накара съпруга ми да се върне и ми даде билки, за да забременее за моя съпруг, той наистина е мощен човек, така че ако някой от вас се нуждае от помощ от всякакъв вид, знам, че д-р Одия може да ви помогне 100% и бързо. За WhatsApp и Viber Чат: +27638836445. имейл: odiasolutioncenter@gmail.com. Свържете се с него и бъдете отново щастливи.
0
0
Pat Nelson
Pat Nelson
25.04.2019 09:51
Здравейте всички !!! Казвам се Моника, мисля, че най-щастливата дама на земята, след като ми се върна назад, която ме остави за 7 години по неизвестна причина. Много го обичам (Доналд), изпитах някакво тяло, което тя даде онлайн, как я е върнала с помощта на д-р Аде. Това ме заинтригува и реших да се свържа с д-р Аде за помощ. Все още не знам как д-р Аде ми донесе Доналд след 7 години раздяла в рамките на 24 часа. Мисля, че д-р Аде е най-големият спиритуалист на земята, защото той ми е върнал радостта и е усмихнал лицето ми. Доналд отново е напълно в ръцете ми. Трябва да кажа, че имам късмет да контактувам с д-р Аде. Ще мога да споделя името му в интернет, за да могат хората да знаят за него. Можете да се свържете с него по личния му имейл. adetempleofsolution@gmail.com. За WhatsApp и Viber Чат: +27710187753.
0
0
Pat Nelson
Pat Nelson
10.04.2019 10:40
Честита Нова Година Всеки, името ми е Синтия, искам да споделям добрата новина от живота си, за това как съм си върнал съпруга, разведен съм със съпруга си от 7 години и страдам сам със сина си исках го обратно, но знам, че може да ми помогне, Миналата седмица видях коментар в интернет от един мъж, който казваше на хората как той е върнал съпруга си с помощта на заклинателя, наричан д-р Огунделе, трябваше спешно да се свържа със заклинателя. да ми помогне и той ми отговори и ми каза, че ще ми помогне и съпругът ми ще се върне обратно и ще ме обича само за 24 часа. Мислех, че е за шега, защото вече 7 години не сме виждали и не сме говорили помежду си, защото имам нужда от съпруга си и трябва да му вярвам и го помолих да ми помогне. в продължение на 7 години ми се обадиха в рамките на 24 часа и ме помоли да му простя, след като го заклинаха? Този човек е мощен, нямах друг начин да го оценя, казах му, че ще споделя името му в интернет и по радиостанциите, за да могат хората да търсят неговата помощ, споделям историята си, защото искам всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже Той, така че за всеки, който се нуждае от някаква помощ, за да върне бившия си любовник или някакви житейски проблеми, свържете се с д-р Огунделе днес и той ще ви помогне да ги решите бързо. Тук са неговите данни за контакт. WhatsApp и Viber Чат: +27638836445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com
0
0
Pat Nelson
Pat Nelson
12.03.2019 12:52
Истинската история на живота на Нанси Форбс.

Казвам се Нанси, живея в Полша. Искам да споделя моята истинска житейска история тук, за да се присъедините към мен, благодаря на великия човек, който донесе щастие в живота ми, съпругът ми ме остави преди 9 години. по цял свят, за да го върне, аз бях излъгана много пъти от фалшиви хора, миналия месец видях онлайн реклама от една дама от Германия, споделяща името на д-р Огунделе, тя каза, че е голяма магия, която връща загубена любов и възстанови връзката и също донесе решение на всякакъв проблем, бързо се свързах с него, за да ми помогне, д-р Огундели ми каза, че ще върне съпруга ми, който ме напусна преди 9 години само за 24 часа, бях толкова щастлив да го чуя от него и чаках да го видя, след като работата му се върна само за 24 часа, както каза той, казах му, че ще споделя името му в интернет и дори на радиостанцията, затова споделям името му за хора, които се нуждаят от помогнете да се свържете с него, ако имате някакви въпроси на връзката, свържете се с този човек Уверявам ви, че д-р Огунделе ще донесе решение и щастие на връзките ви, защото той ми направи само за 24 часа. Тук са неговите данни за контакт с тези, които искат да се свържат с него. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp и Viber Чат: +27638836445. Всеки, който иска да се свърже с него или му благодари за помощта ми, трябва да използва информацията за контакт, която съм предоставил тук, този човек е реален и мощен.
0
0