Как да върна бившия си, при положение че не иска да ме вижда ?

Как да върна бившия си, при положение че не иска да ме вижда ?
Снимка: sanovnik.bg

Влюбените са най-щастливите хора на света. Но какво става, когато един не е достатъчно влюбен и какво идва след голямата любов, когато една от страните си е тръгнала?

В дамските списания ще намерите десетки съвети как да си върнете бившия, в които подробно е описан план за действие с 10-12-15 стъпки. Въпросът е обаче доколко тези съвети за връщане на бившия са приложими и работят на практика.

Разбира се, някои отчаяни дами не са склонни не само да кажат довиждане, но и прибягват да крайни мерки, като ходене по врачки, баячки, ходжи и хора, които се занимават с правене на магии в опит да си върнат бившия.

И женските хитрини, и конвенционалните методи на практика имат един и същ резултат - а той е, че не може да върнете човек, който не иска да се върне и не бива да се опитвате.

Когато един мъж си тръгне, той обикновено е дал редица предупреждения - гласни или негласни, преди това и решението му не е компулсивно или необмислено.

Затова е напълно безпредметно, безмислено и излишно да преследвате бившия с телефонни обаждания, съобщения в социалните мрежи или “случайни” срещи.

Нищо не прави една жена толкова привлекателна, както новата тръпка и щастието, открито в предгръдките на друг.

Разбира се, ако все още не сте готова да кажете сбогом на бившия си, независимо, че не иска и да чуе за вас, може да се опитате да си го върнете с магия за любов. Тя се прави лесно дори и в домашни условия.

За целта са ви нужни само малко сол, захар и щипка вяра.

Пригответе три чаши и ги напълнете с чиста, непреварена вода. В първата чаша сложете свой косъм от косата и я поставете на прозорец в източната част на дома ви. С чаена лъжичка разбъркайте водата 15 пъти по посока на часовниковата стрелка и повтаряйте магическото заклинание “Лови се, рибке, голяма и малка, в часа, в който си го пожелавам, да получа всичко, което искам”.

Оставете водата да престои там три денонощия, след което я излейте в корените на дърво или цвете.

Във втората чаша сложете щипка сол и отново разбъркайте по посока часовниковата стрелка толкова пъти, на колкото години сте. Повтаряйте заклинанието Красота, нежност, сила и любов, по-солена от солта, по-ярка от слънцето, по-бяла от луната.

Тази чаша дръжте една нощ до възглавницата си, след което я излейте в корените на цвете или дърво, но различни от предишните.

Третата чаша е за любов. В нея се слага щипка захар и се разбърква по посока на часовниковата стрелка 9 пъти.

Трябва да изречете По-сладка от захарта, по-лека от памука – любима, желана и щастлива. Така заредената вода трябва да бъде изпита от обекта на чувствата ви, за да подейства магията.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Sherra King
Sherra King
08.11.2018 01:58
Vreau să depun mărturie despre ce sa întâmplat cu mine. numele meu este Easther Thomas și chiar vreau să spun ceea ce această minunată casetă de vrăjitor. a făcut pentru mine ...... chubygreat@gmail.com
casa mea a fost pe epavă când m-am dus la Google pentru a găsi ajutor și am venit peste mărturie pe care oamenii au dat-o, a fost minunat, speranța mea a crescut, m-am gândit în mintea mea că am obținut în final ajutorul pe care-l caut. i-am contactat pe groaznic și mi-a spus ce și ce să pun împreună, fără îndoială, am făcut acele lucruri pe care mi le-a cerut să le fac în mod corespunzător și mi-a spus să văd că în următoarele două zile soțul meu ne întoarcem cerșind, el și a așteptat și în două zile, în orele 16, omul meu a venit și el mă implora să-l iartă că nu știe ce a venit peste el încât să-l rog să-l accepte înapoi că a făcut-o nu știu ce a venit peste el și am fost foarte fericit și mulțumesc cu adevărat drăgălaș D grozav pentru lucrările lui ggod. Vreau să-i spun pe oricare dintre voi care credeți că nu există nici o speranță pentru a-ți lăsa pe iubitul tău înapoi, există multe speranțe atunci când îl contactezi. îl puteți contacta cu detaliile de pe ecran
e-mail: chubygreat@gmail.com/whatsaa nr .: +2348165965904

mulțumită lui D de grozav pentru faptele sale bune
Dumnezeu să vă binecuvânteze din belșug
0
0
Анонимен
Анонимен
14.10.2018 11:13
baba great е много добър магьосник, той ми помогна много. Аз бях запознат с него от приятелка на моята, която ми каза, че той й е помогнал чудесно в брачния си дом. Аз се свързах с него, опитвайки се да разбера какво може да ми каже, му казах проблема и той ми каза какво да правя, какво и какво да придобия, че щях да загубя вяра в него, но не се отказах, защото Вярвах на думите му. когато направих всичко, което ме попита, ми каза, че през следващата седмица трябва да се върна и да проверя кога се върнах, за да проверя шока! Бях изумен ... това беше как забременях и родих бебе, което сега е на 6 месеца ... Искам само да се свържете с него за някакъв проблем, той е там, за да го реши за вас ... просто свържете се с него със следните подробности
имейл ... chubygreat@gmail.com или обадете се или какво е ап +2348165965904.

името ми е Маргарет Юлиана

Можете също да се свържете с него chubygreat@outlook.com
0
0