Какви са хората, родени във Вторник?

Какви са хората, родени във Вторник?
Снимка: sanovnik.bg

Хората, родени във вторник, са под влиянието на бога на войната Марс. Войнственото божество е надарило хората,родени във вторник, с наистина решителен характер, който се проявява още в люлката, за късмет на родителите им.

Родените през втория ден на седмицата са изключително любознателни и любопитни, те се стремят да опознаят света, да разберат основата на нещата. Тези качества, в съчетание с твърдостта на характера, често стават причина хората, родени във вторник, да стават лидери и водачи на по-късен етап от живота си.

От друга страна хората, родени във вторник, не понасят възражения, не търпят слабост. Те се готови на всичко, за да постигнат успех и понякога се държат импулсивно и доста егоистично.

Обикновено се отличават с отличнофизическо развитие, което в определен етап от живота им се превръща ги превръща в изключително сексуално привлекателни за противоположния пол. Хората, родени вторник, са много енергични и независими, рядко търсят помощ от околните.

Все пак те имат и отрицателни черти, които не са за подценяване. Понякога може да бъдат ненужно агресивни. Също така лесно губят интерес към нещата, които не поглъщат напълно вниманието им.

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати