Sanovnik.bg»Съвети»Какво значи, ако те сърби носа?

Какво значи, ако те сърби носа?

Rossi StoyanoffRossi Stoyanoff
Администратор
244
Какво значи, ако те сърби носа?

Какво означава, ако ви засърби носа? Очаква ви щастие или пък се задават затруднения и проблеми? Колкото и да не си признаваме, всеки от нас е суеверен – някои хора в по-голяма степен, някои не толкова. Сърбежът по носа предизвиква едни от най-силните суеверия.

Съществуват най-различни суеверия за това какво ви очаква, ако ви засърби някъде. Най-разпространеното суеверие е, че ако ви засърби носа, скоро ви очаква скандал. За да избегнете неприятностите, трябва леко да се потупате по носа. Ако ви сърби връхчето на носа, това са сигурни неприятности.

Според някои хора тълкуването на сърбящия нос има две посоки – ако ви сърби носът отвън и ако ви сърби отвътре. Сърбежът по външната страна на носа в англо-саксонските вярвания означава, че или ще срещнете, или ще целунете глупак до един час.

Това е изключително интересно суеверие, а за да го избегнете, трябва да целунете ръката си. У нас това тълкуване е абсолютно непознато, но все пак не пречи да целунете ръката си, за да се разминете с бедата. Сърбеж по вътрешната страна на носа означава предстоящи проблеми и нещастия, но някои хора го тълкуват и като знак за радостни новини.

Виж още какво значи, ако ти заиграе окото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
09.04.2019 12:50
Davi eba maikata ochakva vi shtastie ili zatrudnenie razbira se che shte e ot dvete ednito be bokluci typi
9
8