Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименСрещам по-бившия си приятел и си губя парите...
Здравейте. Снощният ми сън много ме обърка, затова ще съм много радостна ако ми помогнете да го разтълкувам Значи, сънувах, че сме на пейките пред входа на братовчетка ми, в квартала на по-бившия ми приятел, с който вмомента сме в големи схеми... Седях си аз на пейката, беше вечерта и дойде брачедка ми с по-бившия ми, и я чух нещо да го пита за мен, апък по-принцип сега има вероятност да се съберем, но са доста сложни там работите и тя преди няколко дни наистина говори с него и той каза, че му е голяма каша. Така де, минаха покрай мен и аз чух само как той казва "Ааа за Ивито..." и в същия момент усещам че чантата ми не е в мен, а там са ми парите, абе всичко. Тръгнах си от там отидох да я търся в няква сграда, където съм била преди това и там започнаха да ме учат да се бия с някакви тояги -.- Не можах да си ги намеря там и излязох навън, беше пълен мрак, а аз се чуствах ужасно уморена и едвам се движех, но отидох на фризиор с една приятелка. Казах на жената как да ме постриже, но докато ме постригва се сещам, че аз нямам пари.... В голяма дилема съм моля ви помагайте :cry:
АнонименСънища с по-бившия ми приятел
Все по-често сънувам по-бившия ми приятел, с който не сме заедно вече година и 3 месеца, но още ми е тръпка, така да се каже. Последния сън беше как той ме кара да късам с приятеля ми и отново да сме заедно. Ужасно много се зарадвах и тъкмо да го разцелувам и се усетих, че това е сън и се разплаках, а той само ме успокояваше. Какво може да означава това? :cry:
АнонименМного странен сън
Преди известно време сънувах един много странен сън. Сънувах, че с едни приятели се бием с едно момиче обаче тя ги побеждава всичките, но не ги убива. Аз тръгнах след нея да я гоня и започнах да я бия с една лопата в главата. Ама много я бих и дойде един лъв да я защити и аз вече си мислех, че умирам, когато зад мене се появи друг лъв, който защитаваше мене. В крайна сметка тя умря. Беше си като реално и е доста странно...