Къщата на ужаса

Къщата на ужаса
Аз и моята НДП излязохме на парка към 20:00 часа разхождахме се. После минахме покрай една странна къща решихме да я огледаме от близо. НА моята НДП и стана лошо аз и предложих вече да тръгваме. Но тя каза че нещо я влече в тази къща и няма да тръгне докато не я огледа изцяло. Аз и казах добре. Докато обикаляхме аз видях странна стая(не ми вдъхваше много доверие)от която се носеха странни звуци като стъпки, писаци.

Моята НДП не обърна много внимание но аз и казах че искам да видя какво има в тази стая тя продължи на пред. Аз влязох и някои м дърпаше за блузата помислих че е моята НДП но като се обърнах видях мъртва жена висяща от тавана аз испищях силно моята НДП ме чу и веднага дойде при мен. . . След като и разказах какво се случи в стаята ття се уплаши и тръгнахме да бягаме, но вратите бяха затворени. Ние дърпахме с цяла сила но не се отваряха трябваше да скочим от прозореца. Успяхме да се измъкнем, но бяхме толкова уплашени, че се разболяхме.

ТАЗИ ИСТОРИЯ Е ИЗМИСЛЕНА, НЕ Е ПО ДЕИСТВИТЕЛЕН СЛУчАЙ! ! !
Очакваите и втора част.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
54
43
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Алекс
Алекс
26.03.2014 15:52
Хубава история, но този сайт е за сънища или истински истории, нищо лично, просто моля пиши някъде другаде измислени истории. :)
7
1
Iwonchety W. Iwanowa
Iwonchety W. Iwanowa
26.03.2014 16:53
да и аз си помислих същото но видях и от други хора и реших и аз аз....
2
2