Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Автомобил, велосипед, бременна

Автомобил, велосипед, бременна

Автомобил, велосипед, бременна
Сънувах, че съм се отклонила от някакъв маршрут и една позната идва при мен да ми каже, че ме търсят. Аз оправях багажа - имах две нови тениски и й ги показах - похвалих се.

Намирали сме се в някакъв пояс (широколистен)и ще отпътуваме към града с колата на приятеля ми. Аз в реалния живот не я карам.

В съня съм седнала отпред до шофьорското място, а позната е навън и я управлява от вън. Виждам, че тя не може да я управлява, колата криволеничи и влизаме в движението в града.

Позната не спазва сфетофарите и на едно кръстовище сме събрали колите накуп по наша вина (минаваме на червено).

Казвам й да натисне спирачките, тя ги натиска, но колата не спира да се движи и се блъскаме леко в бордюра. Излизаме от колата и продължаваме с един велосипед, пак тя кара и пак не може.

А по време на карането се заговаряме и тя ми споменава, че е бременна. Решавам аз да карам колелото, но за нея няма място и си го карам сама. Тя върви до мен.

Минали сме покрай една голяма публика на едно спортно състезание. Те са ми направили път да премина. След това се сещам, че е по - добре да се върна за колата и да стигнем с нея до вкъщи.

Обаче се оказва, че с колата не можем да минем, защото по този път, по който сме минали с колелото, няма шосе и се чудя откъде да минем. Телефонът ме събуди уви.
Какво значи ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
beta_beta
beta_beta
21.12.2009 13:27
На следващата вечер сънувах, че карам колата (жълта в съня) и спирам на кръстовище (регулирано със светофар ). Слизам от колата и с една метла мета листа и камъчета от пътя на другото платно. Сещам се, че няма смисъл да мета и виждам, че колата ми е без надзор. Поглеждам я, а тя е без врати, гуми. Вътре ми е багажът. Стряскам се за документите, които намирам трудно. После осъзнавам, че колата е открадната и багажът ми е в тази окаяна кола. Оглеждам се за камери и виждам една точно насреща. Успокоявам се, че ще разбера какво се е случило.
Мисля, че тези два съня значат нещо, но съм объркана в тях.
Моля за помощ.
0
0