Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»На мен ли ми се струва или....

На мен ли ми се струва или....

На мен ли ми се струва или....
Този сайт е страхотен, понеже всички читатели, включително и мен, ни интересуват свръхестествени неща или просто интересни факти за нашия сън!

Но в последно време съм забелязала, че повечето хора не се интересуват от това, те просто търсят внимание, защото никой не ги слуша и чрез своя скрит егоизъм и завист се опитват да получават отзиви от хора, които просто имат различно мнение по въпроса, а то е, че може всичко да се обясни чрез магията, тази сила, която кара човека да диша, дървото да расте, морето да не се изпразва.

Та по въпроса, защо този страхотен сайт се превърна в безплатен психолог, едни пишат за изневяра на съпрузи, други за гаджетата си, а трети за мръсните си мечти.

Този сайт беше нещо, с което да се съветваш за нещата, които не разбираш, които смяташ, че единствено магията може да съживи или убие!

Моля искам да напишете за нещо, което смятате, че прави този сайт такъв какъвто е, съветник, които ти помага да откриеш светлината на края на тунела, нека всеки, в своя коментар да напише нещо от сърце, ще ми припомните, че просто някои са твърде егоистични за да прогледнат, отвъд носа си и напишат истината за този сайт, с какво ви е помогнал, само ще ви кажа, че мен ме промени в положителна насока!

Благодаря за четенето!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 11
55
43
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Morena
Morena
16.07.2012 17:45
Много досадни станаха темите, които не са свързани с предназначението на сайта и
поради тази причина посещавам сайта все по-рядко.
И на два пъти не ми публикуваха темите, ако беше за гаджета и гадни съученици, 100% щеше да бъде публикувана.

0
0
Дъра.. бъра
Дъра.. бъра
16.07.2012 14:28
Напълно сте прави... Стана вече банално да гледам истории от рода на "Харесвам я, но какво да правя..", "Изневерих" и така нататък... ТОЗИ САЙТ НЕ Е ОНЛАЙН ПСИХОЛОГ! Потърсете мнението на приятели и роднини, а не на непознати хора с какви ли не мнения. Това е един уникален сайт за магията, свръхестественото и за сънища, а не за лични драми ;)
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
16.07.2012 12:45
вече разбирам, колко много харесвате сайта, егоисти такива и един коментар няма, как може бе! Такива ли сте наистина за каквито ви смятах! вече ми отговорихте на въпроса, изобщо няма да се занимавам с вас, ако щете пишете!

мм , много харесвате тая сайт! Много направоо! Само аз го харесвам, другите сте такива каквито ви описах!!!!
0
0