Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Циганка ми гледа насън

Циганка ми гледа насън

Циганка ми гледа насън
Сънувах, че три циганки ме спират, циганките обаче са си чисти, спретнати, забрадени с забрадки, от които висят много пендари.

Едната циганка беше възрастна, другата на средна възраст, а третата млада. Те искаха да ми гадаят на ръка, аз се дърпах и не исках, но те много силно ме дърпаха за ръката и ме убеждаваха, че трябва да ми гадаят.

Възрастната циганка, държейки ръката ми започна да върти с един от пръстите си в кръгови движения върху дланта ми - усещах много силна болка, но неможех да се измъкна. Тя започна да ми казва какво се е случило досега в живота ми и познаваше всичко - затова аз се кротнах и се заслушах, изведнъж и повярвах и вече не бягах. Тя ми каза много неща, но като се събудих бях запомнила само едно...

"Ти си загубила скоро дете, но не се притеснявай - ти ще имаш пет деца"

Какво би означавал този сън - сънувах го преди около две седмици, но думите на тази циганка не спират да кънтят в главата ми, усещам ръката и дори болката върху ръката си...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
моника30
моника30
17.01.2011 21:16
Знаеш ли, че откакто съм сънувала този сън, вътрешно бях сигурна, че тези жени са орисници и са дали своето предсказание, но някак си не можех да повярвам в това, за това реших да пиша тук, за да чуя и други мнения.
Благодаря ти за коментара.
0
0
Isaev
Isaev
29.09.2022 21:17
Може ли да разкажеш дали се сбъдна съня ти?
0
0
galia
galia
16.01.2011 02:23
Това са трите орисници на съдбата. Имала си късмет, те да ти предскажат съдбата. За жалост не си спомням съня. Майка ми също ги е сънувала, беше на 35 години. Те и казали, че ще живее още толкова години. Сега е на 63. Дано доживее повече.
0
0
Isaev
Isaev
29.09.2022 21:19
Може ли да разкажеш дали съня се е сбъднал? Дано не е
0
0