Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах умрял човек

Сънувах умрял човек

Сънувах умрял човек
Интересувам се от един мой сън, който сънувах наскоро. Рових на доста места за значението му, но не мога да го разтълкувам сама.

Октомври месец правим 1 година от смъртта на баба ми. Тази нощ я сънувах, че е деня, в който почина. Тя беше легнала на леглото и изведнъж си отвори очите и почна да говори.

Аз бях в стаята, не бях сама. Там беше цялото семейство. Обясни ни, че това нещо е нормално, че тя е умряла, но може да се разхожда така до 40 - тия ден.

Седна и си приказва с мен, вече не знам какво точно говорихме. Разхождаше се навсякъде, после каза, че е изморена и легна на леглото и си затвори очите.

На никой това нещо не му направи впечатление. На никой не му се стори странно. Само на мен. Не знам на какво се дължи това.

Ако може някой да ми обясни или да ми помогне с разтълкуването на този сън, ще съм много благодарна.

Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
жанин
жанин
07.12.2011 14:58
Здравей!И аз имах един подобен сън, но в него баба ми беше станала жива за 1 седмица и беше дошла да ни види. Когато и разказах за страховете си от духове и такива неща, тя ми каза да не се плаша, защото те не съществуват, но че може да ме е уплашила отначалото, тъй като се е разхождала близо до мен и до семейството ми, защото сме и липсвали. Не знам какво значи това сън, но бих казала, че е послание от баба ти.
2
0
tatqnka
tatqnka
22.10.2009 14:02
Преди година, даже и повече, сънувах един човек. Дядо ми починал от рак, когато не съм била родена. И сега го сънувам, че влиза в стаята ми и седи пред мен. Но аз не съм се виждала често да стоя. Не мога да видя лицето му, само ме гледа. Не знам, някой може ли да ми обясни какво означава, мъртвият ми дядо да ме търси. Усещам, че някой е срещу мен и аз не мога да го видя. Страх ме е, не знам какво да правя. Не съм казала на никой, защото ще ме помислят за луда.
2
0
петя
петя
18.09.2009 21:41
Преди извесно време брат ми идва при мене, а аз не съм в БГ, и ми каза, че сънувал баба и говорили. Тя почина преди 9 години. Малко по - късно брат ми и снахата се разделиха. Та мисълта ми е, че тя се е опитвала да ти каже нещо. Раздай е моя съвет.
1
0