Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Крих чанта с пари на сън

Крих чанта с пари на сън

Крих чанта с пари на сън
Снощи сънувах едно момиче, което знам по физиономия, но дори не се поздравяваме като се видим. Тя е по-голяма от мен и учим в едно училище, даже наскоро завърши.

Та, сънят ми започна след като видях това момиче. Не знам как попаднах на нея и тя ми даде да държа 2 нейни чанти.

Вътре имаше много пари(едната беше светло кафява, другата чанта беше черна)и ме инструктираше какво да правя. Явно някакви хора я преследваха и аз трябваше да се преструвам на нея и да мина покрай тези хора, бягайки.

След което те започнаха да ме гонят. Мисля, че само тук се преструвах на нея, тъй като тези мъже не знаеха как изглежда въпросното момиче, което търсеха.

След това бях като наблюдател в съня си и гледах как я търсят къде ли не, как тя се крие в някакви села, само за да не я намерят.

На края я откриват в някаква дупка под един мост, но вътре имаше още 2 жени. Едната беше с кестенява, другата беше руса, като това момиче което търсеха.

После помня, че ги карах да си признае коя е дъщерята на шефа, но те не казаха нищо. Обвиняваха се една друга, за да не се разбере.

След това до колкото помня, направиха нещо като парад на селото, в което бяха намерени, за да се разбере дали са от там и кое е момичето.

Помня, че само търсеното момиче остана без кавалер и нататък нищо друго.Какво означава или това е просто някакъв безмислен сън ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати