Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Чувах странни шепоти и имах сърцебиене

Чувах странни шепоти и имах сърцебиене

Чувах странни шепоти и имах сърцебиене
Здравейте! Бих желала да споделя едно мое преживяване и да чуя мнението ви.
Веднъж аз и две мои приятелки бяхме на края на парка, целият парк беше безлюден. Решихме да извикаме Дама Пика тъй като беше привечер и се бяхме , , запалили" по страшните истории. Опитахме и нищо не се получи разбира се!
Сложихме картата на Дама Пика пред нас. Под нея едно огледало и написахме с червено червило написахме три пъти , , Дама Пика появи се! ". Нищо не стана! Но, през нощта когато имахме пижамено парти, лично аз чувах странни шепоти и сърцето ми биеше като лудо!

Първо си помислих, че е от стреса и затова реших да събудя момичетата. Когато ги попитах дали са чули някакви шепоти, те ми потвърдиха! Направихме една магия за гонене на духове и след това заключихме цялата къща. Прозорци и врати! Отидохме в кухнята. Стана нещо странно с времето, но явно е било от фантазията ни.

Когато се събудихме се успокоихме, но вещите ни бяха разместени. Картата на Дама Пика бе до свещта с която гонихме духа от стаята.

Това преживяване беше странно и се чудех бихте ли споделили дали и на вас са ви се случвали такива неща?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
РАДА
РАДА
06.08.2014 14:00
Дабе . На кукуво лято.
5
1
ели
ели
05.12.2014 19:55
може незнам
1
2
Ivan
Ivan
06.08.2014 03:12
Аз не съм виждал или чувал духове, но съм виждал живи сенки и очи по стените(само когато съм сънен). И все пак не си играйте с тези неща защото духовете може да са опасни. Ако например извикаш зъл дух той може да влезе в теб и да те обладае.
7
0