Sanovnik.bg»Съновник»Починал
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Починал

Значението на Починал на сън какво означава? Интерпретация на Починал в сайта.
Починал

Ако видиш починал приятел, очаквай новини.

Сънувате ли, че разговаряте с починал, бъдете внимателен, защото ще научите неприятна новина, касаеща ваш близък човек.

Сънувате ли, че починал човек ви говори, това е знак, че скоро ще научите голяма тайна за ваш близък.

Починал човек ако те вика или ти се усмихва насън, ще се разболееш.

Сънуваш ли, че починал е възкръснал, ще постигнеш добри резултати в работата си.

Ако оплакваш починал човек, ще получиш добри вести.

Сънувате ли починалата си прабаба, това е предупреждение, че животът на близък роднина е в опасност.

Ако сънувате отдавна починалата си баба, това е предсказание, че скоро семейството ви ще се увеличи.

Сънувате ли починалия си свекър, това е предупреждение да проявите повече сдържаност в отношенията си към хората. Опитайте се да запазите мнението си само за себе си и да давате съвети само ако са ви поискани.

Видите ли насън починалата ви сестра, това означава, че скоро ще получите добри вести, които отдавна чакате и се надявате. Може да става дума за дългоочаквана бременност или заслужено повишение.

Присъни ли ви се приятел, който е починал, това е предупреждение, че сте заплашен от надвиснала опасност.

Когато ти се присъни починалата ти майка или баща, това е знак, че се намираш в труден период от живота си имаш нужда от подкрепа и мъдър съвет.

Ако починалият ви съпруг или съпруга ви се яви насън, това е сигурен знак, че се опитва да ви предупреди за нещо. Ще научите голяма тайна за близък човек.

Когато ви се присъни починалата ви леля, това е знак, че хубави неща ще ви се случат в любовната сфера.

Ако сънувате починало дете, това е предупреждение, че ще бъдете нападнат от коварна болест. Ще се разболеете тежко и животът ви ще бъде в опасност.

Сънувате ли, че починал човек ви говори и иска от вас хляб, това е зловеща прокоба, че животът на ваш близък е в смъртна опасност. Може да сте сторили голяма несправедливост към ваш близък, който вече е покойник, и да се опитвате да успокоите гузната си съвест.

Сънувате ли, че на гости ви е дошъл починал човек, семейството ви ще се радва на крепко здраве и дълголетие. Може да означава, че ще получите неочаквана вест за ваш близък, който живее надалеч.

Сънувате ли ваш близък починал човек, това може да е предупреждение, че скоро на пътя ви ще се появят неприятности и ще имате нужда от помощта на близки и приятели.

Видите ли в съня си починалите си баба и дядо, това е добър знак, че скоро ще получите добри новини.

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 26
512
47
37
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
03.05.2019 11:03
Здравейте преди 6м.почина най добрата ми приятелка. Наскоро я сънувах, че е булка а после, че ражда и роди но не можах да видя пола на бебето. Ако някой може да разтълкува нека пише! Благодаря предварително!
48
3
SSP2609
SSP2609
28.06.2015 16:06
Снощи сънувах най-добрата ми приятелка която почина преди 10 месеца (може да сте гледали за нея по новините) и не ми е за първи път. Всеки път като я сънувам все казва че нищо не е станало ,че не е починала и се държи точно както когато беше жива.Аз искам да продължавам да я сънувам,защото тя ми беше най-добрата приятелка и искам да е до мен поне в сънищата ми и само искам да разбера какво означава.Иска да ми кажи нещо или просто от мъка я сънувам.
70
1
Анонимен
Анонимен
18.06.2019 23:38
Тя е там, до Вас. Духът й контактува с Вас на подсъзнателно ниво в сънищата Ви.
12
3
PINE
PINE
27.02.2015 13:45
Защо винаги като се поеви починалият ми приятел аз като му гивиря той винаги мълчи. Имам чувството, че ми е сърдит за нещо. Така и не можах да отида на поглебението му да го изпратя. А толкова млад и зелен си отиде от този свят.
50
9
яяя
яяя
11.02.2015 06:36
Здраврйте,сънувах починалата ми прабаба и тя ми каза "ела" и аз отидох и се изправи от леглото и тръгна да ме прегръща. Някой може ли да ми го тълкува?
113
15
"Съновник"
21.09.2013 03:17
Що не се ....... майката с тия тъпи съновници. Хора без работа знаете ли какво означава?
22
24
А
А
19.06.2014 20:54
Никой не те кара да четеш насила... Просто не кликвай и готово!
20
3
Ива
Ива
03.01.2013 15:21
Преди 2 дни за 3-ри път ми се случва да сънувам моя съученичка която се самоуби. Тя беше красиво и умно момиче но не бяхме супер близки и не знам защо аз я сънувам. Първия път когато я сънувах стояхме на някако местенце и аз бях срещу нея и я оитах какво прави тук, защо е тук като се самоуби а тя само ми се смееше, а 2-рия беше че бяхме в училище и междучасието излизахме и хората от нейния клас ми казаха че има варияннт да я виждаме отново и в опреедлен час от деня тя беше при нас и я виждахме и тя ни казваше по нещо усмихваше ни се но трябваше да го пазя в тайна. Тя си беше там и беше същата както я помня...страх ме е като сънувам такива неща защото аз дори не бях от обкражението и......
31
0
дидинка
дидинка
12.04.2012 14:46
Сънувах че най-добрия ми приятел има брат който прилича на него .. сънувах че го виждам че седи пред мен че ми говори бях щаслива но поедно време брат му на моя приятел му казах да отвори аха.бг и отвори на жорко профила брат му се ядоса скарахме се тръгна . какво означава това
18
5