Гора
ŠumaForest
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Гора

Значението на Гора в съня ми какво означава? Значение на Гора в сайта.
Гора

Видиш ли в съня си гора, ще бъдеш здрав и богат.

Ходиш ли в гора насън, ще се двоумиш при вземане на важно решение. Луташ ли се из гората - трудности.

Гъста и непроходима гора е знак за неизвестност и несигурност, хубава и току що раззеленила се - добри приятели и спокоен живот.

Впечатлят ли те високи и вековни дървета насън в гората, очакват те големи успехи.

Сънуваш ли горски пожар, ще получиш весели новини.

Криеш ли се в гора, сегашните ти проблеми ще имат трайни последици по натам.

Изгубиш ли се в гората, ще пътуваш до непознат град или друга държава.

Ако сте жена и преминавате насън през гора, това е знак, че в живота ви ще настъпят промени към по-добро.

Присъни ли ви се, че се разхождате или виждате борова гора, това е предупреждение, че трябва да сте по-внимателни в работата си. Ако положите усилия, ще се радвате на невиждан успех и лесно е придобиете богатство.

Ако гората, в която ходите насън е раззеленена, това е знак, че ви чака дълъг и приятен живот.

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 27
58
411
36
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
07.01.2016 13:17
Сънувах,че бях в една гора между Средна гора и Стара планина между Карлово и Казанлък .
12
1
пако фернандо
сънувах че се състезавам с шейна в една гора, какво означава този сън ?
0
0
ВАЯ
ВАЯ
02.04.2013 05:51
БОРОВА ГОРА ако сънуваш значи спокойствие и хармония, ти живееш в мир със себе си
10
0
вики
вики
16.01.2013 13:03
Сънувам напоследък вълшебна гора, пеещи птички и аз бягам, а ме гони чудовище ....
2
0
Алекс
Алекс
14.08.2012 16:24
Аз сънувах, че както се разхождам в гората виждам вълци и лъв. След което се забягвам (Не знам как, но тичах тичах (Те ме гонеха) се озовах на място, което живее мой роднина (Но него го няма там). Там имаше къщи и огради - високи огради. Вълка и лъва ставаха по-бързи и по-бързи, аз се качих на една електрическа ограда (Не знам защо, но точно в този момент тя не беше включена) и както се приближават изведнъж дотичват няколко непознати (Те работят в резерват) и ми спасяват живота. След което се събудих и пиша това нещо :D
8
0
светла
светла
20.03.2012 19:30
:D ако толкова много хора сънуват гори (а и аз в това число), дайте да си уговорим една среща на сън да се разходим заедно... можем и да спасим жената с кошмарите :P а доколкото знам да сънуваш умрял човек било "на добре" ама да знаят тези дето го казват, че хич не е притно.
4
0
nina
nina
25.02.2012 15:35
аз сънувах че съм във гора и седя на една пейка , но преди да отидем във гората в съня ми умира мой близък. И като гледам луната и тя се разделя на 3 и пред мен изведнъж "долетяава" така да се каже дърво , но дървото приличаше на човек аз се изплаших и побягнах , но някакви духове обикалят край мен и аз пищя и оставам в безсъзнание и се събуждам и съм така да се каже във света на мъртвите там срещам някакви негри малко момче на 7-8 години и майка му , но нещо става и някой убива майката на негърчето и то започва да плаче , поглежда към небето и аз се събуждам . Това беше най - страшният сън който съм сънувала.НЯКОЙ АКО ЗНАЕ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОЗИ СТРАШЕН СЪН МОЛЯ ДА ПИШЕ аз писах това това ако н

аз сънувах че съм във гора и седя на една пейка , но преди да отидем във гората в съня ми умира мой близък. И като гледам луната и тя се разделя на 3 и пред мен изведнъж "долетяава" така да се каже дърво , но дървото приличаше на човек аз се изплаших и побягнах , но някакви духове обикалят край мен и аз пищя и оставам в безсъзнание и се събуждам и съм така да се каже във света на мъртвите там срещам някакви негри малко момче на 7-8 години и майка му , но нещо става и някой убива майката на негърчето и то започва да плаче , поглежда към небето и аз се събуждам . Това беше най - страшният сън който съм сънувала.НЯКОЙ АКО ЗНАЕ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОЗИ СТРАШЕН СЪН МОЛЯ ДА ПИШЕ! това аз го писах пишете ми писмо ако знаете какво означава моля ви !
0
2
Нина
Нина
25.02.2012 15:27
аз сънувах че съм във гора и седя на една пейка , но преди да отидем във гората в съня ми умира мой близък. И като гледам луната и тя се разделя на 3 и пред мен изведнъж "долетяава" така да се каже дърво , но дървото приличаше на човек аз се изплаших и побягнах , но някакви духове обикалят край мен и аз пищя и оставам в безсъзнание и се събуждам и съм така да се каже във света на мъртвите там срещам някакви негри малко момче на 7-8 години и майка му , но нещо става и някой убива майката на негърчето и то започва да плаче , поглежда към небето и аз се събуждам . Това беше най - страшният сън който съм сънувала.НЯКОЙ АКО ЗНАЕ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОЗИ СТРАШЕН СЪН МОЛЯ ДА ПИШЕ НА ПОЩА :
2
0