Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Пари

Значението на Пари в съня ми какво значи? Значение на Пари в сайта.
Пари

Изгубил ли си пари в съня си, значи ти предстои да изгубиш късмета си. Време е да направиш промени във финансите си. Ако ги губиш на хазартна игра, съдбата ще ти обърне гръб.

Намериш ли в съня си пари, пази се от загуби или от обир. Може да имаш и късмет в игра с парични печалби. Ако намериш пари в портмонето или дрехата си, сам оценяваш постиженията си. Ако намериш чужди пари, чувстваш, че нямаш заслуги за нещо, което си получил.

Печелиш ли пари в съня си, нещо хубаво ще получиш наяве, може да не е свързано с пари. Щастлива любов ще имаш.

Сънуваш ли фалшиви пари, значи ще имаш щети, причинени от клевети или неприятности с властта. Може да станеш жертва на измама или предателство от приятел.

Получаваш ли пари в съня си, значи ще трябва да плащаш, да се охарчиш. Може да станеш жертва на измама или грабеж. Не се доверявай на непознати или на познати, които ти отправят предложения за бързи пари.

Пари ако получаваш насън, можеш да постигнеш успеха, към който се стремиш, той е по силите ти. Уверен си в себе си и в своите възможности.

Даваш ли пари на някого, ще получиш пари или някой ще ти върне дължимото. Имаш ли много пари насън, значи ще се възгордееш без да има защо.

Взимаш ли пари назаем в съня си, изчкай няколко дни и не прави нищо ново, защото ще имаш трудности.

Сънуваш ли сребърни пари, значи ще имаш изгодна търговска сделка. Видиш ли в съня си златни пари, чакат те сериозни постижения или проблеми. Видиш ли в съня си медни пари, чака те мъка и скръб.

Видиш ли насън книжни пари, значи в реалността ще имаш бързи парични постъпления, но и бързи загуби. Хартиените пари в съня са знак и за предстоящо дълго пътуване, нови покупки, изненади.

Присъни ли ти се, че броиш пари, това е добър знак, че скоро ще се радваш на нова материална придобивка. Ако броиш пари насън, пред някакъв проблем ще се изправиш.

Скъсани или стари пари ако сънуваш, чакат те парични проблеми, грабеж, затруднения с финансите.

В съня си ако видиш пари в чужда валута, ще претърпиш финансова загуба заради друг човек.

Дребни монети в съня са знак за сълзи заради дреболии, дребни грижи, несигурност. Може да значи и неприятности в личен или професионален план.

Ако си се зарадвал на дребните монети, на яве те очаква печалба. Ако си останал разочарован при вида им, в реалността положените усилия няма да доведат до желания резултат.

Насън ако си глътнал монета, в душата ти ще се зародят желания, които не са полезни за теб. Ако я изплюеш, ще се наложи да бъдеш по-пестелив наяве.

Присъни ли ти се, че извършваш нещо с банкова карта насън, ново попълнение в семейството ще има - дете, снаха, зет. Може да значи и караници. Парите в банковата карта са индикация за желанието ти сам да управляваш живота си.

Ако правиш плащания с чужда банкова карта, наяве ще изгубиш доверието на близък човек.

В съня си ако видиш как получаваш пари по карта, в реалността ще получиш помощ, от която се нуждаеш. Може да значи, че те очакват трудности. Възможно е да изгубиш парите си или да загубиш работата си.

Присъни ли те, че намираш много пари в различни валути насън, късметът е на твоя страна. Ако парите са стари, някакъв подарък ще получиш. Ако са мръсни и покрити с прах, някой няма да спази обещание към теб, ще останеш с излъгани надежди.

Пачки с пари в съня е на хубаво - значи, че предстоят хубави промени в живота ти. Ако са били твои тези пари, финансите ти ще се увеличат. Ако ги загубиш, радост те очаква. Намирането на пачка с пари в съня може да значи, че приятелите могат да те наклеветят или обидят.

В съня си ако броиш пари, нови материални придобивки ще имаш. Гледаш ли пари, неочаквани разходи ще имаш.

Ако те преследва човек, който събира дългове насън, означава, че си бил подложен на стрес, може би си се заел със задача и не знаеш дали ще успееш да я изпълниш.

Гърне с пари ако ти се присъни, ще се радваш на хармония, мир и благополучие в семейството.

Ако заравяш в земята пари насън, късметът ти ще се появи от неочаквано място. Ако ги изравяш - проблеми в бизнес начинанията ти.

Фалшифицираш ли пари насън, нещо много лошо ще се случи. Ако сънуваш, че обменяш пари, значи ще загубиш близък приятел.

Кражба на пари ако сънуваш, бъде внимателен за собствените си финанси, пази се от измама. Ако ти ги крадеш, мъка ти предстои. Кражба с взлом присъни ли ти се, някаква загуба ще претърпиш. Ако заловиш крадец на пари насън, печалба те очаква. Крадец ако видиш насън, любов те очаква.

Твоите пари някой ако открадне от джоба насън, някой ще опита да те измами. Жена крадла в съня си ако видиш и си мъж, знак за предстоящо разочарование в любовта или друга малка загуба ще имаш. Ако си жена и видиш крадла насън, очаквай предателство, опит за измама, клевета или кражба на любимия ти от близка приятелка.

Ако в съня си си притеснен от липса на пари или страдаш от безпаричие, това е добър знак, който предвещава, че скоро ще получиш неочаквани парични постъпления.

Харчене на пари в съня е обещание за весели дни и развлечения. Ако друг харчи пари, ще споделяш светските удоволствия на някой твой познат.

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 123
555
443
316
29
10
Дай твоята оценка:

Коментари (75)

Изпрати
Потребител#270037
Аз па сънувах, че сестра ми краде парите ми и аз след това също си взимам моите пари и нейните и след това се оправяме, смисъл всеки си връща парите на другия, баща ми говори за това нещо с нейния свекър и той му казва, че да не се занимава с това.
8
3
Dobrinka Staneva
Dobrinka Staneva
24.11.2019 00:43
не вярвам на тези предсказания .Аз сънувах че давам на майка ми 200лв. , и на другия ден спечелин 200лв. от лотарията. :)
20
1
VasiL
VasiL
16.08.2016 16:35
Da saNYvaw wiv choveki
3
8
Анонимен
Анонимен
08.07.2016 11:51
Който чака пари,наистина сълзи го чакат .Не е на хубаво.Може да питате всеки за това.
15
9
viki
viki
03.01.2016 04:16
Az sanuvah she si namiram mnogo pari s baba i gi sabirame .........
22
12
мелииии
мелииии
13.08.2015 22:41
Лелееее ас санувах мн пари верно че ме чака мъка);
14
16
Пламен
Пламен
10.08.2015 12:26
Карах тир в съня си за 2 пресечки, ама го блъснах леко в огради и други странични неща, та тира беше на съседа ми . беше обрулен доста и се наложи да му дължа много пари за ремонта(от сорта на 10- 20 000 лева май май ставаше дума, което е мнооого). Бях решен все пак да му ги платя, но се чудех от къде аджеба ще намеря толкос пари и мислех да му ги плащам на вноски. доста се бях притеснил де.
горе долу тогава се събудих. Все пак катастрофата си беше моя вина, защото съм некадърен шофьор.... нямаше пострадали от катастрофата, включаем на мен нищо ми нямаше.
само ламарини и т.н. бяха магънати , ама явно са били скъпи(в съня ми).
Моля да ми дадете някакъв отговор какво значи това. Благодаря.
имейл за връзка: -> моля препратете отговора и там, или поне писмо, че сте отговорили тук, за да може да проверя .
благодаря Ви много!
12
9
Пепа
Пепа
22.03.2015 23:22
аз сънувах фалшиви пари на следващия ден се опитаха да ми пробутат валчер за храна за 2014 това е все едно да ти дадат стари пари
13
3