Sanovnik.bg»Съновник»Бременна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Бременна

Да сънуваш Бременна в съня ми как се тълкува? Тълкуване на Бременна насън.
Бременна

Сънуваш ли, че си бременна, значи ще имаш дълго време неуспехи и затруднения.

Видиш ли насън бременна, очаквай сериозна пречка на работното си място.

Заговори ли те бременна насън, ще смениш дома или работното си място.

Бременна жена в съня ти, ако се появи, ще чуеш клюки по твой адрес.

Приятелка бременна ако видиш, добър знак за печалба, брак, преместване, оздравяване, ако е болна; може да значи и че ще се скараш с приятелката от съня си или грижи.

Ако приятелката ти наистина е бременна и я сънуваш така, значи ще роди лесно и безпроблемно.

Сестра си ако сънуваш бременна, добри новини ще чуеш, може би свързани с печалба. Ако в съня ти бременната ти сестра още няма мъж и свое семейството, в реалността скоро ще създаде такова.

Ако сънуваш повече сестри бременни, колкото са те, толкова по-богата ще станеш.

Бременна дъщеря си ако видиш насън, радост за цялото семейство. Сънят подсказва, че дъщерята вече има избранник и че може наистина скоро да има бебе.

Бременна булка в съня вещае проблеми и затруднения.

Снаха си ако сънуваш бременна, нещо хубаво ще ти се случи.

Непозната бременна в съня ти е знак за изненадващи приходи и печалба, за които ще положиш усилия, но няма да очакваш.

Ако непознатата бременна в съня ти се смее и радва, успехи в работата ще имаш; ако е нервна и ядосана, ще загубиш пари.

Бременна с близнаци/тризнаци ако си насън, обикновено това е пророчески сън. Пази си здравето и внимавай, защото може наистина да чакаш две или три бебета.

Сън за бременна с близнаци/тризнаци значи за бедните богатство, а за богатите - риск от загуба на пари.

Бременна с момиче ако сънуваш или видиш себе си като такава, е знак, че не искаш да имаш дете в реалността; може да е знак, че си бременна, макар че не си го искала толкова силно.

Бременна с момче ако сънуваш или видиш себе си като такава, развитие в бизнеса те очаква. Мъжката рожба е знак за упоритост и целеустременост.

Ако си неомъжена и сънуваш, че си бременна с момче, скоро мъж може да поиска ръката ти. Може да значи и неприятности.

Ако си омъжена и се сънуваш бременна, ще забременееш с близнаци в реалността.

Ако сънуваш тест за бременност и в действителност си бременна, очаква те лесно раждане, добра новина и бързо възстановяване; ако си бременна, но неомъжена, спор с любимия, загуби и трудности, клюки.

Тестът за бременност в съня подсказва, че е време да вземеш решение, което отлагаш от доста дълго време.

Ако мъж сънува, че е бременен, трябва да обърне внимание на здравето си. Жена ако види насън бременен мъж, може да си навлече проблеми от случайни връзки и преживявания.

Ако мъж сънува своята жена бременна, тя скоро ще му изневери. Ако тя се намира на светло място, мъжът иска деца, но не от жена си, а от друга.

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 47
513
418
39
27
10
Дай твоята оценка:

Коментари (34)

Изпрати
Tajna
Tajna
29.02.2016 23:37
Az sanuvah che sam bremenna v London , spodelih sas sestra mi na drugiq den poneje i tq e tuk i sled 2 sedmici maika ni ni iznenada s novinata che bashta ni e pochinal i trqbva speshno da se priberem.
19
3
янка д.
янка д.
29.01.2016 17:01
Аз също вече 3-4 пъти сънувам,че съм бременна...последния сън бях с ветеринарния лекар на котките ми/да,и те си имат личен лекар/и му се хвалих,че съм в 6-ямесец...Общо взето чета всичките коментари тука и всъщност всичките сънища на всичките жени с бременност означават само едно нещо-НЕПРИЯТНОСТИ в близките 9 месеца или разлика в месеците от съня...демек-аз сънувах,че съм 6-ти месец,значи 3 месеца проблеми...Но не се шашкайте...всеки сам владее съдбата и живота си,можем да променим всичко,щом ни се дават ззззнаци насън...малко са хората,които имат този шанс ,тази привилегия да са предупредени Всвише,че ни очакват проблеми...Един вид сме от избраните...
30
6
Джо
Джо
10.05.2014 14:35
че сте гледали много филми :D
23
9
Зизи
Зизи
08.09.2013 13:10
Сънувах, че показвам снимка на приятел на която съм бременна в 2- ри месец, но после съм го махнала. В момента на показването на снимката не съм бременна. Какво означава това?
33
9
Шуши
Шуши
05.09.2013 16:10
сънувах че съм бременна и със мъжат ми върви по улиците и пресичаме на светофар пътя а аз през това време си пипам корема с усмивка и съм много радостна че съм бременна а мъжът ме пази да не ме блъсне кола.
18
0
Валя
Валя
09.01.2013 11:13
Сънувах,че съм бременна, но вместо бебе носех яйцее в корема си!!!!!!!! И след това то се пропука и аз казах на мама, че плода ще умре и без да искам го изтървах и то се счупи ;(
4
2
гери
гери
19.12.2012 11:46
че аз съм бременна и плувам в басейн.беше много спокойно и красиво.
6
0
диана
диана
29.09.2012 20:44
от 3 дена сънувам че съм бременна и правя аборт
3
12