Sanovnik.bg»Съновник»Убийство, убиваш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Убийство, убиваш

Да сънуваш Убийство, убиваш в съня ми как се интерпретира? Тълкуване на Убийство, убиваш в сайта.
Убийство, убиваш

Когато сънувате, че убивате човек, това е знак, че във вас се е натрупало напрежение, което заплашва да избухне.

Присъни ли ви се, че убивате умишлено човек, това е показателно за характера ви - свикнали сте нещата да ги получавате наготово, без да полагате усилия.

Когато в съня си убивате човек, означава, че ще се опитате да се възползвате от чужди усилия.

Сънуваш ли убит, значи ти предстои да осъществиш намеренията си.

Видиш ли убийство насън, значи ще преживееш промяна, която не ти харесва.

Опитва ли се някой в съня ти да те убие, значи ще бъдеш здрав, ще имаш сили за работа и дълголетие.

Сънуваш ли, че някой убива насекоми, значи можеш да имаш доверие на съдействието на приятели на работното място.

Убиваш ли насекоми насън, значи ти предстои да се оправиш с неприятностите си сам.

Убиваш ли животни насън, означава че отблъскваш и неприятели и приятели от себе си.

Говориш ли или видиш в съня си убиец, значи ще позволиш да те използват.

Присъни ли ти се, че се самоубиваш, значи бъдещите ти дни са несигурни и неспокойни, а ако някого се самоубива в съня ти, това е знак, че ти сам си виновен за несполуките си.

Присънят ли ти се убити хора, означава, че сте емоционално нестабилен човек и съвсем скоро ще си изпуснете нервите.

Видиш ли се като отцеубиец насън, готви се да бъдеш несправедливо обвинен за нещо, а ако някой друг в съня ти е отцеубиец, очакват те страдания и голяма мъка.

Рейтинг

4
Общо гласували: 66
524
423
315
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (64)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
28.09.2019 16:16
Аз сънува,че някой иска да ме убия бехме в Кауфланд с баба ми и чакахме да отидем до тоалетна баба ми препдочете да влезе в тоалетната за инвалиди,защото била само така ми каза тя влезна и аз изчаках първият път ме предредиха,а втория път една жена пак щеше да ме предреди,но аз и казах извинете и тя се обърна и каза а да минавайте влезнах и си говорих с тази жена бях с количка от Кауфланд и там ми беше якето и телефона и тя ги пазеше всички тоялетни бяха в кръв аз си муслех,че някой е имам цикъл и по едно време ми капна капка кръф на кръка и после онази жена влезна под вратата(нали там има разтояние)и лицето и се промени и аз разбрах че иска да ме убие,но избягах и оставих всичко и избягахпосле разбрах че някой ги е превърнал в убийци т.е. първо е убил тях и после те са искали да убият други
6
6
Анонимен
Анонимен
03.08.2018 10:29
Сънувах че имаше мъртъв (непонзат) човек в къщата на баба ми и носеха някво животно за да изяде мъртвеца
0
3
Емануил
Емануил
30.05.2016 21:41
Е аз съм малко по различен случай,сънувам че ТЕРМИНАТОР и другарчетата му са обградили целия район и се опитват да ме утрепят:-[

Бягам бягам и опитвам да се скрия и искам да ги разфасовка ама нали са метални

МОЛЯ ВИ СЕ ХОРА ПОМОЩ СЪС СЪВЕТИ

:'(
17
3
Въпрос
Въпрос
15.12.2015 06:26
Незнам какво да кажа .. Аз сънувах че съм на почивка на село със чичо ми баба дядо и тн. Та изведнъж майка ми се появи от някъде със нож и ме помолй да наръгам чичо ми аз отказах тя устави ножа и изчезна.След това аз зех ножа и изчаках,тя се появи от нищото и искаше да убие баба ми аз казах на Майка ми да устави ножа тя не го устави и не нападна.Страмнно но тя не ме и удари докато аз и прерязах гърлото.. Страммно но всички ме видяха и ми казаха право но аз само плачех,не се гордея с Майка ми и даже мися че е лош човек и не заслужава да живее.Какво да правя,какво значи това??!
Ппослепис:Извиняваите че не мога да пиша..
14
10
Ранков
Ранков
05.08.2016 22:20
Спри да гледаш такива филми брат
10
2
Въпрос
Въпрос
15.12.2015 06:28
И ме нападна*
1
6
Е не
Е не
23.11.2015 14:43
Сънувах, че виждам през шпионката ми двама, които се мъчеха да разбият вратата ми.. взех ножа отключих врата бързо и те побегнаха единия го настигнах.. наръгах го в бъбрека, също и под лъжичката и умря на място.
4
3
Симпатягата
Симпатягата
25.03.2015 11:52
Аз пък,сънувах,че съм на някакво събиране,което правим луди неща.Следователно почти всички бяха,като дрогирани.По едно време някой извика убиец и аз държах вратата която той искаше да влезне.Натискаше здраво,но никой никаква реакция.Оставих вратата,и тя се отвори а пред вратата имашу голяма тон колона и се чуваше някаква музика тиха и спокойна.Зад квартирата имаше врата(като балконска,но без тераса) от там мина приятелка с кола и не спря,а всички и махахме да спре.Аз тръгнах и започнах да тичам,а зад мен той започна да ги убива.Тичах и я настигнах,хвяняхме се за ръка и и разказах и започнахме да тичаме.Бяхме на някакво не направено шосе като магистрала.Приближавахме автабусна спирка,миня реис който вътре в този автобус ни загледа жена която е майка на този УБИЕЦ и и прочетох по устата,,че никой не може да избяга от смъртта,,.Вече бяхме на спирката,качихме се на автобуса и се разбрахме да живеем в чужбина,да избягаме да не ни намери.И се събудих,странно беше особено това,че никой не може да избяга от смъртта.
10
20
ANTANI
ANTANI
03.03.2015 12:45
Sanyvah che ybivam 2-3 pati bashtasi s pistolet i podrachni materiali a nie s nego ne se razbirame mnogo i dosta otgovarqt na ochakvaniqta mi otgovorite po otgore ... МИР
3
3
Iliana
Iliana
20.01.2016 23:16
ujas
0
5
яка съм леее
яка съм леее
14.02.2015 07:27
Даниела киркова ти на колко години си разкажи ми още за тоя неправилен път на твойта ндп най добр приателка дрогирала ли се е
7
2