Починал близък човек

Символиката на Починал близък човек в съня ми какво значи? Значение на Починал близък човек в сайта.
Починал близък човек

1. Сънувате ли ваш близък починал човек, това може да е предупреждение, че скоро на пътя ви ще се появят неприятности и ще имате нужда от помощта на близки и приятели.

2. Ако сънувате, че ваш близък е починал, бъдете спокоен - това е добър знак, че ваш познат ще се избави от болест , или близките ви ще се радват на крепко здраве.

3. Починалите ни навестяват в сънищата ни, за да ни напомнят за приоритетите ни и да ни покажат, колко безсмислено е да се притесняваме за дребни неща.

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
13.03.2018 11:10
Sanuvah che brat mi umira no ne go vijdam znam che e umrql i mnogo placha
0
0
Виктория
Виктория
20.08.2015 15:18
Сънувах че един приятел който не харесвам много много умира в катастрофа и че има счупвания по гръбнака на няколко места и беше с разрязано лице. След което се озовах в една стая с ковчег в който лежеше момчето и се приближих. Тогава се събудих когато видях лицето му
22
1
Шибаният скапан живот
Шибаният скапан живот
16.08.2015 12:34
Аз пък сънувах, че дядо ми по бащина линия ми казва че ще се случи нещо много лошо и аз го попитах какво ще се случи. А той ми отговори. Нищи не мога да ти кажа освен че брат ти ще плаче за теб. И после се събудих. Но сънят ми беше многоо реален и можех да се контролирам все едно беше наяве. С една дума осъзнато сънуване... Е надявам се скоро да се махна от този скапан свят. Колкото се може по скоро.....
11
6
♡.♡
♡.♡
10.11.2015 16:54
Като искаш да се махаш се самоубий - никой не те кара да живееш. Освен всичко ти вместо да си доволен от живота, ти се ядосваш заради някакъв сън с дядо ти .
9
12
Bilqna
Bilqna
06.08.2015 06:56
сънувах,че съм си в стаята и си лежа на леглото и гледам два телевизора едновременно и по едно време влизат сестра ми и починалия ми дядо по бащина линия и кляка между леглото ми и мястото, където е втория телевизор и започва да оправя контактите, а сестра ми се надвесила над него и гледа какво прави, а аз си лежа и си мисля, че трябва да ставам за работа и да се къпя, но продължавам да си лежа и тогава се събудих. Можете ли да ми кажете какво означава този сън?
25
2