sanovnik.bg»Съновник»Починал човек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Починал човек

Да сънуваш Починал човек в съня ми какво значи? Интерпретация на Починал човек насън.
Починал човек

Видиш ли в съня си починал човек, предстои ти сватба.

Улови ли те в съня ти починал човек, очаквай тайна.

Поздрави ли те в съня ти починал човек, предстои ти сполука.

Рейтинг

4
Общо 26 гласували
5 11
4 6
3 8
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (48)

Изпрати
Нин
Нин
18.11.2015 11:27
Сънувах починалите си баба и дядо,бяхме аз, сестра ми, майка ми, баща ми, и те двамата дойдоха, дядо ми се здрависа само с мен. После майка ми отиде някъде, а ние седнахме на маса.Бяхме в къщата на баба и дядо, а на входната врата стоеше чичо ми и друг човек с него който не познавам, но не влезнаха при нас, а дядо ми отиде до вратата. Какво означава мъртъв да те здрависа на сън, някой може ли да ми каже.
12
0
Севдалина Димитрова
Севдалина Димитрова
22.04.2015 07:54
Здравейте ... Снощи сънувах вуйчо си който си почина преди 1 седмица само на 33г. изпадна в клинична смърт ...
И така ... Сънувах,че е дошъл на гости у нас много усмихнат и носеше червени рози .Подари една на вуйна , на майка ми на баба и на мен ! На мен подари най-красивата и много се зарадвах.. Бяха му останали 2 рози и каза "Оставете ги до гроба,точно до главата ми" и се събудих ! Знаете ли какво означава това моля ви разтълкувайте го !!! :) И ми пишете тук !!! ;( ЗА МЕН Е ВАЖНО ОБИЧАХ ВУЙЧО МИ !!!
70
10
Лариса
Лариса
28.02.2015 22:22
Дядо ми, когото много обичах, почина преди 31 година..Преди да почине преписа наследство, което се полага на нас с брат ми на леля ми.. тя почина преди мъжа си, с когото нямаха деца, но се оказа, че той имал две деца. И след неговата смърт те се явиха като наследници. И искат да вземат родната ни къща... Мъртвите си роднини не съм сънувала отдавна. Но сега за задушница не отидох нищо да раздам. Но на следващия ден сънувам на леля ми мъжа и- той идва при мен и ме пита" Защо никой не ми донесе баница и кисело зеле". На прошка направих топла баница, нарязах кисело зеле и ги раздадох в черквата и пред нея, но не съм ги носила да ги пеят.. хората , които взеха много ги харесаха.. А днес пък легнах следобяд по никое време към 5, много ми се доспа и сънувам, че сме дошли от някъде в моя роден град, и сме на някаква автогара. Но сградата една малка схлупена с една малка стая за чакалня. Бяхме аз и мъжа ми. И брат ми беше с нас. Очаквахме дядо ми да ни чака. Брат ми погледна в стаята, и дядо ми го е видял и излезе. Здрависаха се и леко се прегърнаха. между нас и брат ми имаше едни пейки, седяха хора някакви.. Дядо ми дойде при нас, посегна да се здрависа с мъжа ми, те не се познават. Но аз просто го взех в прегръдката си и го прегърнах много здраво и той ми отвърна. Въпреки яда си сега, в реалният живот, към него, усетих колко много го обичам и, че той ме обича..Беше станал един дребничък малък човек, беше както винаги, със сако, риза вратовръзка и панталон, но със някаква смешна шапка на главата, като мека селска шапка, малко като фес, малко като еврейска, без пискули, изглеждаше мека и удобна ( той обикновено носеше филцова шапка, бомбе ли се казва?). Като се прегърнахме, аз казах- ах дедо, дедо, толкова исках да те видя, а той каза нещо- много късно, чедо, много късно се виждаме...или нещо подобно беше.. Събудих се, но така здраво бях прегърнала възглавницата :), но сънят беше като истински.. какво ли би могъл да означава този сън и дали има отношение към делата, които водим? Благодаря предварително за вниманието!
18
0
Стоян
Стоян
24.01.2013 02:10
пепина това означава че майка ти те обича и иска явно да ти каже нещо
0
3
пепина
пепина
08.01.2013 09:41
Прегръщах силно на сън майка си, която е починала, плачех и повтарях "Защо нямам късмет мамо, защо нямам късмет?". И тя ме прегърна и се събудих плачейки. Какво означава, някой може ли да ми разтълкува този сън? Предварителна благодаря!
5
5
Розалия
Розалия
09.08.2012 11:26
Аз сънувам хората че ще омрат преди да е станало
3
0
bobcho
bobcho
08.08.2012 13:18
Сънувах,че с моя приятелка сме на село, а аз метях.Някой ме поздрави и ми се усмихна(беше моя роднина жена, която почина преди 5-6 години)аз също я поздравих и тя тръгна на някъде.Аз попитах моята приятелка дали тази жена не и се е сторила странна,а тя ми отговори,че жената вече е мъртва,а приятелката ми дори не я познава.Какво означава това?
0
0
Ивайло
Ивайло
03.06.2012 12:11
МАРИО това ,че е биля усмихната означава , че друг човек също ще почине , не искам да те плаша , но знам че това беше , при мен цъщо това нещо се случи , когато баща ми почина беше усмихнат и след 4-5 ч. братовчед му почина .
4
0