Sanovnik.bg»Значение на имената»Значение на името Анко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Анко

Какво значи името Анко? Кога Анко празнува имен ден.
Анко

1. Анко е славянската форма на еврейското име Хана, което означава милост. Мъжете с това име празнуват имен ден на 9 декември. Анко има нуждата да доминира във всяка една сфера. Мъжете с това име лесно влизат в конфликти, въпреки че се стараят да се харесат на всеки. Анко е честен човек, който винаги ще ви каже истината в очите макар и да е по-леко грубоват начин..

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Gallagher
Gallagher
22.08.2023 18:04
Здравейте, скъпи.

Do You Speak English? За мен е удоволствие да се запознаем. Името ми е Шери Галахър. Аз съм американски военен офицер. Бих искал да се запозная с вас. Наистина искам да покажа интереса си към вас. Търся истински и смислени интимни отношения, Моля ще се радвам ако ми изпратите имейл на моя личен имейл адрес ( sgjoforce@) . Ще ви изпратя моите снимки и ще ви разкажа повече за себе си и бъдещите си планове. Много любов, надявам се да се чуя скоро.
Шери Галахър
0
0
Иванов
Иванов
24.03.2016 23:39
Позоваването е невярно. Произходът е от умалителното име Ханко, което при потъмняването на звука става Анко, подолбно на Хасково в Аскьой, Христо на Ристо, Хляб на ляп, хубаво на убаво и т.н.
1
0

Още от Сънища