Sanovnik.bg»Форум»»Сънувам един и същи човек

Сънувам един и същи човек

  • 25.07.11 01:22#1GabityyGabityyНовакРегистрация: 22.07.11Град: -Отговори: 1Сънувам един и същи човекЗдравейте. Искам да ви попитам защо постоянно сънувам една приятелка. Четох, че когато сънуваш някой, обикновено той ти липсва, но ние се виждаме всеки ден така, че е невъзможно.

    Моля ви, кажете ми защо постоянно я сънувам.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.08.11 12:45#2I believeI believeНовакРегистрация: 25.08.11Град: -Отговори: 37от: Сънувам един и същи човекМоже и да си права. Преди около 3 години една моя ужасно добра приятелка ми се разсърди и до ден днешен не знам защо. Познаваме се от 1ви клас, което е 16 години вече. Просто нещо съм й казала явно и това е. 2 години по-късно се видяхме на кафе, държеше се много студено към мен, бяхме и с други познати. Аз я питах какво става, защо ме игнорира и т.н., а тя ми каза, че съм я обидила, аз се учудих и я питах:
    "Как ?"
    А тя ме гледа и ми заявява: "Ами не знам, беше преди много време.." и аз за да не правим циркове, викам:
    "Добре, извинявай, не съм искала, не е било съзнателно. Сега добре ли сме? "

    И тя ми каза :"Да. Всичко е наред."

    Тръгваме ние, бяхме само двете, прегърнахме се, попитах я пак дали сме добре. Тя потвърди и каза, че няма да ме игнорира повече.

    Е, след това аз й писах, 2-3 пъти, тя нищо. Нито дума. Все пак разбирам от намеци. Не съм я потърсила от тогава.

    Една наша обща приятелка знае цялата истина, но явно не иска да се намесва, за това и стои настрана. А и аз не искам да я намесвам в това, дори аз не знам какво става, но ми е мъчно, толкова много години бяхме заедно, излизали сме, забавлявали сме се заедно и в един миг, всичко рухва, а дори не знаеш защо.

    Не знам, откакто не си говорим, много я сънувам, много! За това си мисля, че това, че не са ни изяснени отношенията връща съзнанието ми към нея. Не си го обяснявам и до ден днешен какво толкова съм казала или направила, та да се стигне до тук. Но смятам, че каквото и да е било, не е коректно от нейна страна, след такова приятелство, след толкова години дори да не ми даде шанс. Боли ме от всичко това.

    Мислиш си, че познаваш някой след толкова години, но очевидно не е така, хората се променят.

    maria :И да и не, да сънуваш един човек много пъти, означава че имаш нерешен проблем с него. Ако сте нещо скарани, може би това е знак да се сдобрите.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest