Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Отивам на посещение на приятеля ми в затвора

Отивам на посещение на приятеля ми в затвора

  • 19.07.11 04:09#1SomebodySomebodyНовакРегистрация: 19.07.11Град: -Отговори: 5Отивам на посещение на приятеля ми в затвораСънят ми е следния: отивам на посещение при приятеля ми който е в затвора (той наистина е), но всичко е различно мога да вляза при него... да го гушна всичко. Но в момента в който влязох и го видях ме побиха тръпки беше ужасен... в очите му се четеше някаква брутална злоба.

    Той се държеше грубо и ме попита дали искам да ми бие една инжекция от нещо, на което не помня името (но беше вид наркотик да се отпусна). Аз отказах и започнах да го разпитвам от кога употребява такива неща, той стана тръгна към мен удари ме събори ме на земята и ми заби инжекцията. Беше ужасно и същото време се почувствах спокойна и отпусната, не можех да мърдам... а той стоеше на мен и ме целуваше. Тогава се събудих, но цял ден мисля за този сън и беше наистина странен никога до сега сън не ме е заинтригувал толкова много обикновено ги забравям, но този го помня с детайлите и с чувствата нещо което почти никога не ми се е случвало. Моля ви помогнете ми да го разтълкувам, защото съм почти сигурна, че означава нещо.

    Ще съм благодарна на всички, които могат да ми помогнат!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.07.11 03:00#2delovdelovНовакРегистрация: 22.07.11Град: -Отговори: 1от: Отивам на посещение на приятеля ми в затвораSomebody07 :Сънят ми е следния: отивам на посещение при приятеля ми, който е в затвора (той наистина е), но всичко е различно, мога да вляза при него, да го гушна всичко. Но в момента, в който влязох и го видях, ме побиха тръпки, беше ужасен, в очите му се четеше някаква брутална злоба.

    Той се държеше грубо и ме попита дали искам да ми бие една инжекция от нещо, на което не помня името (но беше вид наркотик да се отпусна). Аз отказах и започнах да го разпитвам от кога употребява такива неща, той стана тръгна към мен удари ме, събори ме на земята и ми заби инжекцията. Беше ужасно и същото време се почувствах спокойна и отпусната, не можех да мърдам, а той стоеше на мен и ме целуваше. Тогава се събудих, но цял ден мисля за този сън и беше наистина странен. Никога до сега сън не ме е заинтригувал толкова много, обикновено ги забравям, но този го помня с детайлите и с чувствата, нещо което почти никога не ми се е случвало. Моля ви помогнете ми да го разтълкувам, защото съм почти сигурна, че означава нещо.

    Ще съм благодарна на всички, които могат да ми помогнат!


    Сънуваш ли, че правиш или ти бият на теб инжекция, значи ще успееш в любовните отношения.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest