- 14.06.11 01:19#1Необичаен сънЗдравейте! Сутринта сънувах доста странен сън. Всичко започна в училището ми. Първо сънувах, че съм сам в малка стаичка на покрива на училището (която реално не съществува).
Там има някаква камбана и аз я бия и възпроизвеждам музика, която беше доста добра. Не помня как точно го правих, но май не беше с удар. Но, камбаната беше закрита с някакво мюсюлманско килимче и като го махна това чердже (черга) се чуваше много гаден звук. После някак си пуснах някакви песни, хитове от по-новите. Диско, чалга, хип-хоп и др. подобни. После не помня но помня, че след това слизах по стъпалата в училището и на първия етаж видях госпожата по Биология, и аз и показах знак РОК със пръсти. И тя ми отвърна със същото. След това за малко (около 10 секунди) се събудих и легнах пак да спя. И 2-рия ми сън отново в училището: Имахме голямо междучасие. В училището има два входа/изхода за излизане или влизане. Излязох през задния вход и реших да отида до магазин Лидл (за който сте чували всички по ТВ рекламите, той е близко до училището ми). Първо да ви кажа, че винаги реално когато съм на училище и ходя до Лидл, минавам през главния вход (предния), защото той е в същата посока, ако мина през задния - супер много има да заобикалям. Но, в съня ми минах през задния, незнайно защо... Малко след като тръгнах си казах, че няма да ми стигне времето (междучасието) и се върнах в училище и реших да мина през главния (предния) вход и да отида до едно синьо малко магазинче (бутка за цигари се води, но има и хранителни неща), което е супер близичко на 5-10 метра от училището ми. Там реално продава една леличка, леко баба, но в съня ми беше някакъв непознат мъж. И сънувах, че магазинчето е супер различно, по друг начин построено и беше навънка, където имаше масички (coca-cola лого) и столчета. Магазинът беше празен и продавача ме помоли да си избера нещо, но аз виждах, че е празно всичко.
Аз казах, че искам един сок. И той ми отговори: 4 лева! И аз отвърнах: 4 лева?!? (бях изненадан), после в едно меню, като на ресторант си избирах сок по картинки някакви и се събудих! Моля, помогнете ми със съня! Важно е!ОтговорОтговор с цитат - 24.06.11 10:29#2от: Необичаен сън ОтговорОтговор с цитат
- 29.06.11 08:53#3от: Необичаен сънСиурен ли си, че е било сън ?ОтговорОтговор с цитат
- 29.06.11 11:50#4от: Необичаен сънДа.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest