Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Пътувах между три епохи

Пътувах между три епохи

  • 08.05.11 06:19#1БистраБистраНовакРегистрация: 08.05.11Град: СофияОтговори: -Пътувах между три епохиДоста особен сън сънувах - пътувах на мисия с още хора между динозавърската ера, втората световна и сегашната епоха и все минавах ту в едната ту в другата.

    В едната бягах от т-рекс - доста огромен и доста гръмогласен :cry: направо се почуствах като мравка пред него - все път като попадна в джунглата се оглеждам около мен и очаквам да е на всеки ъгъл - а той точно зад мен - ми диша в гърба :cry: помня го толкоз цветно, истински и с реални размери - очите, кожата, зъбите

    И всеки път бягам после през един път незнам как попадам във другата епоха - военно време - точно пред един концлагер - където заточват хора. Под земята на лагера лежат останките от т-рекса и други динозаври - от миналото на природата. Дори ми се привиждаше духа на т-рекса.

    После пак попадам в джунглата и пак гонитбата продължава после попадам в реално време и на същото място на лагера имаше гробница в памет на загиналите в лагера. Минаха ми мисли точно тогава - представих си всъщност двойна гробница - на хора и на динозаври на едно и също място едната доста древна - другата пак от миналото.

    И сега на мястото и на двете лежаха само останки и гробни плочи и живота продължава със спомена от двете.

    Дали страшните пазачи на лагера осъзнаваха че под тях лежат костите на нещо доста по-могъщо и страшно, дали ние хората не би трябвало да се замислим за важните неща в живота и света - но това ми мина само на сън - като мисъл ...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.05.11 06:28#2мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Пътувах между три епохиДоста интересни неща си сънувала, да не би да си гледала някои страшен сън преди да заспиш. Не знам, но е ясно, че е подсъзнателно твоите мисли доста се бунтуват в момента. Явно преживяваш някакъв преход, за който много се притесняваш какви ще са последствията, дали ще стане, ако стане, какво после.
    Отпусни се, наслади се на мига, не мисли за напред, отдай се на времето. Много мислиш, тогава решаваш, не го прави това. Отиди в гората, почуствай природата, наслади се на зеленината, ето ти релакси. Ако можеш да ме послушаш и да ги изпълниш, ще се преродиш, повярвай.
    Успех.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.05.11 03:53#3Галин Митев ХристовГалин Митев ХристовНовакРегистрация: 03.05.11Град: -Отговори: 4от: Пътувах между три епохиВъзможно е да си живяла и в трите епохи. И сега в съня си да се връщаш. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest