Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах умрелите си най-близки роднини

Сънувах умрелите си най-близки роднини

  • 10.04.11 09:42#1Мариана Бънева - ПоповаМариана Бънева - ПоповаНовакРегистрация: 10.04.11Град: -Отговори: -Сънувах умрелите си най-близки родниниСънувах умрелите си най-близки роднини: умрялата ми майка, умрелият ми баща и умрялата ми леля. Майка ми и леля ми бяха в лошо здравословно състояние и аз знаех, че скоро ще умрат.

    Предложих и на двете да живеят при мен и да се грижа за тях. Преди това те бяха по работните си места и за тях се грижеха колегите им. През цялото време изпитвах невероятна тъга. Предложих на майка ми да я заведа на родното й село, за да види роднините си. Похвалих се, че имам нова кола и много исках да й я покажа. Също така много я прегръщах и я молих да се опита да издържи поне до там. Но тя не успя и издъхна. Когато издъхваше, от устата й излезе музика на Моцарт и нещо като искра, която в основата си беше червена, а в краищата черна.

    Докато страдах за нея, намерих бележка, но тя не се отнасяше за мен, а за някаква непозната жена и искаше да разбере на колко е години. Аз занесох бележката на непознатата, но тя отказа да я прочете, а аз задрасках написаното без да разбера какво е написано в детайли.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.04.11 12:29#2Elena TodorovaElena TodorovaГотвачРегистрация: 06.05.10Град: -Отговори: 32от: Сънувах умрелите си най-близки родниниСънят ти е много тъжен, и предполагам, че близките ти се явяват да ти кажат, че трябва да превъзмогнеш случилото се, за да могат те да продължат напред, защото така ти и тях задържаш и себе си.

    Баба ми и дядо ми, бог да ги прости, починаха преди няколко години също от болест, и първите няколко месеца ги сънувах непрекъснато - болни, как умират и какви ли не ужаси. Просто защото не можах да превъзмогна случилото се. След време мина това и почнах да ги сънувам съвсем нормални, здрави и знам, че където са, са по-добре. ps:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest