Sanovnik.bg»Форум»НЛО и извънземни»Врачка и извънземни ме лекуваха

Врачка и извънземни ме лекуваха

• 18.03.11 11:43#1Krasimira Petkova DimitroKrasimira Petkova DimitroРегистрация: 03.03.11Град: Горна ОряховицаОтговори: 15Врачка и извънземни ме лекувахаЗдравейте! Нека да ви кажа и аз какво преживях. Преди повече от година потърсих спасение при една врачка от Карлово. Тя рисува комични картини под ръководството на извънземни. Тази невероятна жена ме лекува 3 седмици,а извънземните -няколко месеца.

Благодарение на тях и на другите спасители, които ми изпрати Бог, съм все още жива.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.03.11 07:15#2Krasimira Petkova DimitroKrasimira Petkova DimitroРегистрация: 03.03.11Град: Горна ОряховицаОтговори: 15от: Врачка и извънземни ме лекувахаАко беше на мое място щеше да ритнеш топа от невежество. Недей така, понякога Бог по косвен път ни спасява, изпраща ни вещи в тази сфера, които да се опитат да ни спасят. Казвам опитат, защото моят случай е много тежък и сложен. Пребори невежеството, за да не страдаш някой ден като мен. Не можеш да си представиш какъв ужас и мъки преживявам от 2 години и половина. Само, който ги изпита върху себе си, може да разбере. Грешиш, не всички са шарлатани. Във всяко жито има плява. Късмет. ОтговорОтговор с цитат
  • 19.03.11 09:33#3Krasimira Petkova DimitroKrasimira Petkova DimitroРегистрация: 03.03.11Град: Горна ОряховицаОтговори: 15от: Врачка и извънземни ме лекувахаНе съм се спасила. Бог ми изпраща невероятни същества едни след други, но както ти казах, моят случай е много тежък и сложен. Все още животът ми виси на косъм. Ако не бяха моите спасители, отдавна щях да имам трева на гроба, а душата ми - да гори в ада /буквално/. Имах връзка със сатанист. Бедна ти е фантазията, какво могат тия изчадия адови. ОтговорОтговор с цитат
  • 20.03.11 08:59#4анетаанетаРегистрация: Град: -Отговори: 14от: Врачка и извънземни ме лекувахаЗдравейте, радвам се за Вас, че тази врачка Ви е помогнала. Когато човек е болен трябва някой да му повдигне духа и това е важно за неговото оздравяване. Внушението Ви, че се чувствате по-добре Ви лекува. Бъдете здрава.ОтговорОтговор с цитат
  • 20.03.11 01:59#5Krasimira Petkova DimitroKrasimira Petkova DimitroРегистрация: 03.03.11Град: Горна ОряховицаОтговори: 15от: Врачка и извънземни ме лекувахаБлажени са невежите, докато дявола не реши да си поиграе с тях. Невежеството прави хората податливи. Внушения, фантазии не съществуват. Всичко е реалност. Учи се от чуждите грешки, за да не страдаш.ОтговорОтговор с цитат
  • 21.03.11 10:35#6мЕГИмЕГИРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Врачка и извънземни ме лекувахаИли с две думи, учи се от патило, а не от старило. Милата, много съжалявам, че това се случва в днешно време, но явно го има по тоя свят. Много наистина съжалявам за теб, няма как да помогна с моите съжаления, но явно трябва да се справиш и сама. На прага си на нещо свято, съвършенно на едно ново и чисто начало, спомняй си ги тия мои думи всеки ден и всеки миг, дано помогнат. Поне това, ако мога да помогна, не знам. Наиситна много късмет, ти си много силна, така че не се предавай точно на прага на новият си живот.ОтговорОтговор с цитат
  • 21.03.11 01:03#7Krasimira Petkova DimitroKrasimira Petkova DimitroРегистрация: 03.03.11Град: Горна ОряховицаОтговори: 15от: Врачка и извънземни ме лекувахаОще веднъж, много ти благодаря за подкрепата.ОтговорОтговор с цитат
  • 21.03.11 01:52#8мЕГИмЕГИРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Врачка и извънземни ме лекувахаМила, само не се предавай и ще успееш, бъди сигурна и много силна. Щастието ти тепърва предстои, но никога не се доверявай напълно. Винаги имай едно на ум, в едно на предвид.ОтговорОтговор с цитат
  • 08.06.11 02:36#9AleksandarAleksandarРегистрация: 08.06.11Град: -Отговори: 4от: Врачка и извънземни ме лекувахаАбе защо като ви чета коментарите, ми се струва, че сте толкова зле и сте вкарани в толкова голям филм, и всички сте от някакви шибани секти. Адски отчайващо е да говорите, че извънземни ви помагали, та никой още няма официален контакт с нас хората, а на вас вече ви помагат.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.04.12 09:49#10СветлаСветлаРегистрация: 01.04.12Град: ШуменОтговори: 10от: Врачка и извънземни ме лекувахаМило момиче, живееш в една голяма заблуда-за Бог са мерзост врачки, баячки, гадатели, астролози, запитвачи на духове(спиритисти),контактьори и тям подобни...Никъде в Библията Бог не казва, че е сътворил други същества във вселената...Извънземните са една заблуда на дявола...Т.е. имаш облекчение на болестта си, но това е нищо в сравнение с изцелението , което може да ти даде Бог!Той не може да действа в живота ти, докато не се покаеш от всичко това, да се отречеш и да се стремиш да ходищ в пътищата Му.Те тогава Той може да действа в живота ти.Купи Библия,чети и много истини ще се открият пред теб.Искрено се надявам да оздравееш и ще се моля за теб!!! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest