Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънуване на числата от Тото 2

Сънуване на числата от Тото 2

• 04.02.15 03:00#1KetlyKetlyНовакРегистрация: 04.02.15Град: -Отговори: -Сънуване на числата от Тото 2Интересна ми е темата за сънуването на числата от тотото. Неведнъж съм гледала по телевизията за хора участвали в Българския спортен тотализатор, които са сънували числата и са спечелили от това.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.02.15 06:19#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Сънуване на числата от Тото 2И аз се надявах,че ще ги науча. ОтговорОтговор с цитат
  • 04.02.15 10:39#3NanaNanaНовакРегистрация: 17.02.14Град: ВарнаОтговори: 80от: Сънуване на числата от Тото 2А,дано ама нали дали?
    Навремето майка на моя съученичка,сънувала числа ,но запомнила 4 о тях и имаше печалба,така,че ...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.02.15 09:56#4ranositaranositaНовакРегистрация: 05.02.15Град: -Отговори: 1от: Сънуване на числата от Тото 2Здравей,
    По този въпрос има вече издадени книги в България. Книгите са в хиляден тираж, но не съм виждала тото милионер от тяхното прочитане. Според едно проучване едва 5% от хората, които имат способността да "моделират" сънищата си успяват да постигнат резултати. В едно европейско, по-скоро първоначалното гръцко издание има статия за търсене на причинно-следствената връзка или от земното и материалното към необятното и виртуалното към съня. Казано накратко, реално си вземаш един непопълнен фиш от тотото, капваш по една капка елапронел в четирите ъгъла на колонката и оставяш близо до възглавницата на която спиш вечер. Заедно с един химикал на нощното си шкафче, с който като се събудиш сънувайки числата да ги отбележиш на фиша. Пробвам го отскоро и до няколко месеца се надявам на успех. Просто към момента сънувам някакви числа, като летящи звезди, но някак смътно и не успявам да ги запомня добре. Все пак трябва време за целия процес.

ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest