- 20.01.15 11:43#1Сънувах вампириСнощи сънувах нещо което ми грабна вниманието и за това реших да се разпиша тук. Значи всичко започна с това че някакви непознати се опитваха да ме "опиянят" с алкохол. Лично аз не обърнах внимание на това какво точно пия, но понеже съм глупав, и реших да се направя на "устойчив". Отпих малко, или много, и това не ми направи впечатление, след което както винаги обичам да правя, се държах като самохвалко, все едно бях "по-отпуснат" и "по-свободен", въпреки, че вътрешно, не почувствах никакъв ефект от питието, и поведението ми направи впечатление на някакви момичета които бяха в близост до ситуацията. Следващия път се осъзнах в някаква стая с много легла /аз лежах най-в ъгъла и се бях облегнал небрежно до стената/, пълна с хора. Стаята приличаше горе-долу на бардак, или по-точно това ми беше първото впечатление. Един татуиран мъж лежеше до мен. Погледнах го, и получих "проблясък", ретроспективен кадър, който ми показа как този същия татуиран мъж имаше кръв, стичаща се по цялата му уста. Погледнах го странно, но изглежда не успях да привлека вниманието му. Стигнах до извода, че това е свърталище на вампири, но аз не се чувствах променен. Забелязах още нещо. От стаята излизаше едно момиче с розово яке, което приличаше на една моя колежка от университета, в който уча. Не забелязах и по нея нищо различно, но реших и аз да последвам примера й, и да се разкарам, не защото ме беше страх, а с цел самозащита, решавайки да избегна някакъв контакт с "хората" на това място. След което се събудих. Чувствайте се свободни да коментирате ако случайно и вие не сте сънували нещо подобно, или примерно нещо от средновековието /един колега спомена как имал сън в който е бил инженер и измъчвал някакви трупове/, или ако случайно искате повече детайли ако са ви нужни за тълкуването, мислех, че бях достатъчно изчерпателен. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest