- 15.01.15 07:01#1Странна случкаЗдравейте!
Преди няколко вечери ми се случи нещо странно. Легнах да спя, но към 12 часа през нощта, се събудих от писък в близост до ухото ми. Стреснах се и се изправих в леглото, когато видях нещо, като синя светлина по вратата на стаята. Помислих, че съм сънувала, след което явно пак съм заспала, но в 3:16 се събудих отново, а след това в 5:14. Най-странното беше, че сутринта, когато си отворих компютъра видях, че през нощта в 00:13 съм търсила в интернет : Будя се, но не съм реална и чувам странни звуци. От около една година, доста често ми се случва да сънувам кошмари и започвам да се чудя, това на психологична почва ли е или има нещо повече. Ще се радвам, ако споделите откровено вашето мнение и ми помогнете да видя, дали има някакво обяснение за всичко.
Благодаря Ви предварително!ОтговорОтговор с цитат - 17.01.15 12:00#2от: Странна случкаТрудна работа.Пробвай различни неща.
Пробвай да си легнеш по от рано.
Пробвай да не спиш 1 ден.
Не се знае на какво е.
Тествай,разбери промени.ОтговорОтговор с цитат - 18.01.15 10:25#3от: Странна случкаЗабелязах, че когато не съм затрупана със задачи, сънят ми е малко по-добър. Сънищата отново са доста "цветни и бурни", но поне го няма това странно будене.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest