Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Осъдена на смърт

Осъдена на смърт

• 12.01.15 11:30#1PaulaPaulaНовакРегистрация: 12.01.15Град: ВарнаОтговори: 1Осъдена на смъртСънувах доста странен сън...
    Бях осъдена на смърт(не знам причината).Трябваше с майка ми и най-добрата ми приятелка да отидем пеша до гробищата,където щеше да бъде извършена присъдата.
    Докато вървим по пътя видях летяща чиния в небето,която летеше постоянно над нас..Майка ми и приятелката ми си говореха общи приказки и дори се смееха,чувствах се ужасно от това,че отивам на бесилото а те си говорят сякаш изобщо не им пука.
    Пристигнахме на мястото..Беше пълно с непознати.Имаше някакъв празник и трябваше да изчакаме да си тръгнат.Някакви хора танцуваха и носеха погачи и баници...Умирах от ужас и страх,а майка ми изглеждаше усмихната и спокойна, което ме обиждаше и ужасяваше.Казаха ми,че момента наближава...видях бесилото отблизо.Чувствах се предадена и тъжна.Започнах да се чудя дали да оставя нещата да се случат или да избягам.Тогава реших,че няма да се жертвам и избягах в някаква близка сграда.Криех се зад разни мебели.Видях,че приятелката ми наближава(знаех,че ако ме види ще ме издаде) и се скрих от нея...И така се събудих и не знам в крайна сметка дали съм избягала от тях,но съня беше много реален и странен...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.01.15 06:54#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Осъдена на смъртДовери се на своите близки.Те не ти мислят лошо,още повече,че са спокойни.
    Не бягай от това,което ти предстои, защото е за добро.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.01.15 09:36#3PaulaPaulaНовакРегистрация: 12.01.15Град: ВарнаОтговори: 1от: Осъдена на смъртДай,Боже..Благодаря ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest