- 04.01.15 08:51#1Казват на майка ми, че ще умраМайка ми сънувала някакъв глас да ѝ казва, че аз /дъщеря ѝ/ ще умра. Някой знае ли търлкуванието на този сън? Ще съм много благодарнаОтговорОтговор с цитат
- 05.01.15 02:58#2от: Казват на майка ми, че ще умраВсички ще умрем, а майка ти да не го приема за истина,за да не се случи.Запали си свещица за здраве. ОтговорОтговор с цитат
- 05.01.15 05:24#3от: Казват на майка ми, че ще умраМоже би се притеснява за теб (както всяка майка за своето дете) и това притеснение се претворява в сънищата и . Нашите страхове често излизат наяве единствено в сънищат ни .ОтговорОтговор с цитат
- 05.01.15 08:14#4от: Казват на майка ми, че ще умраутре ще идем на църква,нали е Богоявление!ОтговорОтговор с цитат
- 05.01.15 08:16#5от: Казват на майка ми, че ще умраСпоред също се дължи и на притеснение,най-вероятно много ме мисли,защото имам здравословни проблеми в момента.и тя като го мисли постоянно, е съвсем нормално и да го сънува....ОтговорОтговор с цитат
- 05.01.15 08:20#6от: Казват на майка ми, че ще умраДори и да е сънувала такъв сън майка ти не е трябвало да го споделя с теб, а ти най-вече с други!Няма страшно , мисли си за хубави неща които ще неутрализират лошите мисли! ps: ОтговорОтговор с цитат
- 05.01.15 10:05#7от: Казват на майка ми, че ще умраспоред също не е трябвало да го споделя...с никого...ама ей ти на!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest