Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сън или реалност

Сън или реалност

• 03.01.15 03:37#1SomethingSomethingНовакРегистрация: 14.11.12Град: -Отговори: 14Сън или реалностИмам неомъжена сестра и наскоро сънувах сън.Сънувах ,че двете бяхме в една баня,цялата от бял и розов мрамор със златни кранове.Сестра ми се съблече и влезе в една вана.В този момент, изведнъж видях иконата на Свети Николай Чудотворец,но само като сияние,просто знаех,че е той. Коленичих на земята и почнах да се моля.Моля се сестра ми да има семейство и дете.Ръката на светеца се вдигна и той насочи жезъла си към сестра ми. Оттам изскочи светлина като стрела и улучи сестра ми в гърдите.След това чух глас,който ми каза да поискам нещо за себе си.Не знам защо изрекох думите : ,,..Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат.." (Седмица след това срещнах същото изречение в ромата ,,Сталкер") и точно тогава сестра ми почна да се задушава,и аз се събудих (или поне смятам,че се събудих).Спях с детето,или с едногодищния си син на спалнята,а съпругът ми беше в съседната стая.Седнах в леглото и разтърках главата си.Погледнал да не би да съм стреснала детето,но на леглото до мен нямаше дете.Там лежеше мъж ,който досущ изглеждаше като Христос,малко преди или след Възкресението.Не видях никакви рани по ръцете и краката,нито трънен венец на главата.Мъжът просто спеше.Изпаднах в паника и започнах да крещя.Съпругът ми скочи от другата стая ,за да види какво се случва с нас и защо аз крещя.Спъна се в коридора и падна ,но хвана дръшката на вратата без да я отвори.Мъжът до мен се разтвори във въздуха.За момент леглото остана празно и бавно се появи бебето.В този момент съпругът ми влезе в стаята.Започна да ме разтриса за раменете и да ме кара да се успокоя,защото продължавах да крещя.През цялото това време детето кротко продължаваше да спи.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.01.15 08:27#2БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Сън или реалностТи си знаеш.Трудно може да се прецени,дали е на добре или не....но надявам се...поне ти пожелавам да е на добре.
    Лично аз предполагам,че е на добре.

Сън или реалност,ами ти сама ще решиш.Не знаем здрава ли си,болна ли си,този ден пила ли си или дали нещо ти е станало....
    Всичко най-хубаво.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.01.15 10:12#3Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89от: Сън или реалностМожеш ли по- подробно да опишеш мъжа който е приличал на Христос като например облеклото лицето общо взето как точно изглеждаше ? ОтговорОтговор с цитат
  • 05.01.15 02:56#4antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Сън или реалностНе се впечатлявай от този сън защото от където дошъл там и отишъл. :y: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest