- 27.12.14 03:04#1Странен сън с бившияЗдравейте!
По принцип не обръщам голямо внимание на сънищата си, но този конкретно ме озадачи и затова реших да потърся съдействие в този форум.
Точно на Коледа (25-ти срещу 26-ти вечерта) сънувах бившия ми приятел, с който прекратихме отношенията си наскоро. Хубаво ще е да отбележа, че той ме предаде и стори нещо, което и да искам, не мога да му простя, т.е. краят е безвъзвратен. Сънят ми се състоеше в това, че ми беше писал и ме беше помолил за прошка. Усещането беше изключително силно и реално. По време на съня си казах, че е възможно да сънувам. 2 пъти отидох до компютъра, за да проверя дали е сън или ми е писал действително. И през 2-та пъти ми беше писал и се оказваше, че "не сънувам". Странното е, че в съня бях готова да му простя, а в реалността не бих го направила.
Преди 3 години много исках да ми се случи едно нещо. Отново го сънувах, питайки се дали е сън или реалност, при което се оказваше, че е "реалност". След около 2 седмици въпросното нещо ми се случи и бях много щастлива и шокирана.
Това са единствените ми 2 съня, при които съм се питала дали е сън или реалност. Точно затова искам някой да изкаже мнение - възможно ли е това също да е "пророчески" сън или просто емоциите от раздялата са ми твърде прясни и ме подтикват да сънувам това. Благодаря предварително и весели празници на всички!ОтговорОтговор с цитат - 30.12.14 01:30#2от: Странен сън с бившия Ревнуваш, ли за него.ОтговорОтговор с цитат
- 30.12.14 10:28#3от: Странен сън с бившияТози въпрос е малко труден.
Но бих казала, че не го ревнувам, защото съм на принципа, че ревността представлява страх да не загубиш този, когото обичаш, а аз вече съм го загубила, така че няма от какво да се страхувам. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest