Невероятна случка

  • 05.03.11 02:29#1Tanya IvanovaTanya IvanovaНовакРегистрация: 04.03.11Град: ВарнаОтговори: 18Невероятна случкаЕдин ден се отправих към МВР Златни пясъци за да подам жалба срещу русенския полицай, който неправомерно ми издаде акт. Оказа се , че там не приемат жалби. Упътиха ме към отдела не на корупцията. Но най-интересното се случи по пътя на връщане.

    Открих, че имам само два лева, т.е. недостатъчно за автобус. Реших да взема заедно с две непознати момичета такси. По пътя се скарах с шофьора, че трябва да ни таксува по тарифата. Момичетата казаха, че най-вероятно уредът ще се върти като бесен, но съвсем не беше така. Дори напротив, но шофьорът не бе съгласен на тази цена, която му определяше брояча. Опита се да спре автомобила и да ме остави, но колата спря да му се подчинява, дори напротив, засили. След известни усилия той успя да спре. Беше толкова уплашен, че не ми взе и стотинка. Попитах го дали ме е познал.

    - Азис и Глория имат един хит - му казах. Така му намекнах, че съм богинята на любовта.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.03.11 02:47#2мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Невероятна случкаНещо не разбрах.
    С две думи, искаш да кажеш, че си богинята на любовта ли или какво точно се изразява твоят разказ.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.03.11 03:25#3elionoraelionoraНовакРегистрация: 15.03.11Град: -Отговори: 2от: Невероятна случкаПодобни случки с коли не са рядкост. На това място трябва да си спомниш филма на Д. Донев, в който двама играят табла и ги залива потоп. Никога нищо не се е случило, докато няма умрял. Възможно е момичетата да не са случайни. Не залитай с тези богини. Бъди с разума си и дано от теб да излезе бъдещ специалист в тази област. Аз и съм присъствала на такива случки. Мога доста, спирала съм кола, взривявала съм ауспух, увеличавала съм скорост. В момента само това си спомням, няма нищо впечатлително в това. В един момент си мислех, че имам енергия. Всичко това е без значение. Лошо е, че тръгват да ни разсипват живота заради такива изпълнения.
    Мисля, че в основата на теорията стои грешката, че отключването на способности става чрез изнервяне и провали. Това ти и аз знаем, че не е вярно. Спецовете в нашата страна се базират на адреналинова енергия, на спортна злоба. Отдавна има по - мощни заряди, но както в други сфери и тук изоставаме. Жал ми е за големия човешки потенциал, с който разполагаме, някои хора с лека ръка го пилеят.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest