Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Помогнете за разшифроването

Помогнете за разшифроването

• 13.12.14 12:45#1Потребител#152433Потребител#152433НовакРегистрация: 13.12.14Град: -Отговори: 2Помогнете за разшифроването Здравейте,
    Често сънувам и има сънища, които усещам, че трябва да разшифровам, защото са важни и ще се случат.
    Снощи сънувах такъв сън и сега усещам голямо напрежение от това, че ще се случи нещо и някой ме предупреждава за това. За това ви моля да помогнете с разгадаването на съня ми.
    Та така. . Сънят ми е следния:
    Сънувам, че съм на място през, което често минавах преди да се преместя да живея тук, където съм сега. Това е междублоково пространство. Често минавах зад един блок, където имаше нещо като полянка и на част от нея десеттина големи дървета. Е там съм (естествено не изглежда по същия начин, но знам, че съм там) и нося едно шарено котенце, което гушкам и милвам. Има паркирани коли и виждам в едната кола едно момче с, което имаме по-специална връзка, но никога не съм била близка с него, а в друга кола брат му. Оставих котенцето до един камък. Брат му ме видя и отиде да каже на момчето, че съм там. Аз си продължих да вървя и котенцето тръгна след мен. Взех го в ръцете си пак и дойде и друго котенце, което вървеше след мен. После момчето дойде и се заприказвахме. След това ме поканиха на гости и аз отидох.
    По принцип рядко се засичам с тези двамата. Днес няколко часа след като сънувах това се засяках с брата и съвсем се замислих какво ще се случи.
    Също така не се познавам с брат му, а и него бегло познавам. Трудно е да обясня обаче специалната ни връзка но знам, че я има.
    Другото странно е, че като ги сънувам двамата обикновенно предвещават житейски удар и то без изобщо да са въвлечени в това, което ми се случва.
    Не знам дали съм успяла да обясня добре, но се надявам да ми помогнете с шифъра, който ми се дава.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.12.14 03:00#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Помогнете за разшифроването Поздрав.Шифъра е котката.Виж в съновника.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.12.14 04:04#3Потребител#152433Потребител#152433НовакРегистрация: 13.12.14Град: -Отговори: 2от: Помогнете за разшифроването Благодаря
    И аз предположих, че е това но не мога да определя точно на кое да наблегна при разшифроването.
    Четах доста за котетата и сякаш се обърках и не знам кое от всички да очаквам.
    В крайна сметка скоро ще се разбере
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.12.14 09:51#4БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Помогнете за разшифроването Виденията от мъглата рано или късно ни закарват до брега.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest