Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах салон за красота

Сънувах салон за красота

• 23.09.14 01:05#1ИванИванРегистрация: 31.05.14Град: -Отговори: 7Сънувах салон за красотаИскам да попитам, какво означава, когато сънувам, че съм примерно в мъжки (може би дори гей) салон за красота!? Не, че имам такива наклонности, но това ми беше съня от миналата вечер, и всъщност забелязах някои мои колеги, които бяха покрай мен. Аз всъщност не участвах в "подобренията", тъй като ми беше доста странно да бъда на подобно място. Когато излязох всъщност пред вратата имаше някакъв мъж, и го поздравих за това, че ми отвори вратата, а той на своя страна изфъфли нещо от сорта "мерси, ще ми казва той", което ми се стори противно, и взех, че го напсувах на глас, като след като направих това, той тръгна да ме заплашва и едва ли не ми налетя на бой, но избегнах всякакъв физически контакт с него.Сънят ми не спря до там, но успях да разтълкувам останалата част сам, така че само това беше интересната част.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.09.14 09:02#2********Регистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Сънувах салон за красотаИма междуособица - конфликт, между някои типове хора. Кълнящите кучета са особено дейни, но този участник не е бил от техния отряд.
    Салоните за красота са хубаво нещо, но то си има и врагове, примерно враждуващите вегани - те са против ехпериментите с животни. Но пък на властните помиари не им пука за тая работа, така че позицията е личен избор (съществуват много други животни, освен най-широко известните). А твоята каква е?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.10.14 11:51#3ИванИванРегистрация: 31.05.14Град: -Отговори: 7от: Сънувах салон за красотаАз съм непушач, ако това има някакво значение.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest