Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Всичко беше спокойно усещах че я харесвам

Всичко беше спокойно усещах че я харесвам

• 12.09.14 03:21#1VeselinVeselinРегистрация: 26.08.12Град: ЛуковитОтговори: 2Всичко беше спокойно усещах че я харесвамЗдравейте, тази нощ сънувах едно момиче. Всичко започа ето така: качваме се на покрива на една сграда и после на сградата има нещо като кула и се качваме най отгоре след което почваме да си казваме кой какво харесва, слезнахме на покрива а той беше като поляна след което тя ми каза да легнем на нея за малко и аз се съгласих. През цялото време се чувствах някакси хубаво, всичко беше спокойно усещах че я харесвам. След това се събудих и откакто съм буден мисля само за нея, някой може ли да ми го разтълкува.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.14 03:41#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Всичко беше спокойно усещах че я харесвамЧувства хубави,среща приятна... Само внимавай да не истинеш като лежиш на земята. ОтговорОтговор с цитат
  • 15.09.14 09:53#3********Регистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Всичко беше спокойно усещах че я харесвамТо е така обикновено - не е нещо странно за повечето хора.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest