Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Случвало ли Ви се е това по време на сън?

Случвало ли Ви се е това по време на сън?

  • 28.08.14 08:18#1 Радост РадостНовакРегистрация: 04.12.13Град: ВарнаОтговори: -Случвало ли Ви се е това по време на сън?Здравейте,
    Често ми се случва да сънувам, че нещо, някаква чужда енергия или просто нещо, което не можеш да видиш, но можеш да усетиш в съня си, се засилва сякаш с всичка сила към мен и ме удря, направо ме отнася. После се "събуждам", но не и физически. Оставам парализирана и се опитвам с цялото си същество да се събудя, защото знам, че това е сън. А когато това стане, усещам реална болка от "удара". Днес ме болят корема и ребрата. На Вас случват ли ви се подобни неща?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.08.14 04:36#2БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Случвало ли Ви се е това по време на сън?Чак до такава степен не,единствено когато спя и съм легнал върху ръката си в съня ми или ми я режат или нещо ми става с нея,като евентуално се събуждам от това,за да я наместя и пак да заспя.
    Но пък щом е лоша енергия,която те удря...не мисля,че е на добре.Пробвай да "пречистиш" стаята си,ако не помогне,не знам.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.14 06:35#3********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Случвало ли Ви се е това по време на сън?Радост, ти олицетворяваш твърде обширна група от сили, които във вуду са известни като група Рада. Ние всички трябва да съумеем да разкрием пред нашият бог силите си, за да бъдат те правилно регулирани. Това не е много приятно, но се налага, за да можем в бъдеще да използваме дадените ни по рождение дарби. Аз например трябва да осветявам логични свръзки.



    А това явно е някой твой подчинен и иска да ти каже това нещо.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest