Една ваканция

  • 30.03.14 03:35#1ИвайлоИвайлоНовакРегистрация: 30.03.14Град: АйтосОтговори: 2Една ваканция Един горещ летен ден, аз и приятелите ми отидохме на разходка в парка. Тъй като не живеехме в крайбрежен град много ни се искаше да отидем на плажа, да се протегнем на пясък, да плуваме в морето и изобщо да се забавляваме.
    - Искате ли да отидем на море?- попита Сиси.
    - Все едно ще ни позволят- казах аз.
    - Може пък да опитаме-предложи Джени.
    Не вярвах и в един процент, че родителите ни ще се съгласят, но го направиха... И така, тръгнахме към едно малко крайбрежно градче в което всичко си беше нормално досега.
    Излежавахме се на плажа по цял ден, плувахме, слушахме музика, разхождахме се до вечерта.
    Веднъж, когато се прибирахме беше полунощ и луната беше пълна.Само уличните лампи светеха и оттук-оттам минаваха коли , но разбираше не беше като през деня . Хотелът ни беше на малка, затънтена уличка.
    -Хей , хора вижте. Какво е това?-попита Ради и посочи малка локвичка кръв на земята. Аз взех фенерчето и се огледах за още петна. Не ги очаквах, но въпреки това имаше следи. Те водеха до една раждива барака .От любопитство разбихме вратата и влязохме вътре .Нямаше никого .Навсякъде беше прахлясало и всичко в паяжина .Всички изпищяхме когато видяхме на кого и откъде идва кръвта .В ъгъла стоеше мъртва жена цялата намушкана ,цялата в белези и кръв .Всички бяхме в шок и веднага избягахме.
    Никой не можеше да си обясни защо и на кого е това тяло .Въпреки това не казахме на родителите си и на полицията .Щяхме да се пръснем от любопитство и на следващия ден огледахме наоколо от бараката .Малко по нагоре имаше съвсем малка горичка .Ради отиде да огледа там и...веднага се върна .Каза ни "Вижте това". Отидохме в гората .Видяхме мъж с раздалечени очи ,дълъг нос , имаше един голям белег на лицето и тънки устни .Дрехите му бяха дълга разкъсана риза оттук-оттам изцапана с кръв а също така и скъсан панталон дълъг до петите .Държеше голям касапски нож .Никой не се осмели да го доближи .С гръм и трясък всички избягахме .Докато бягахме един от нас липсваше .Това беше Ради .Той бе навлязъл в гората .Ние само наблюдавахме отстрани и не направихме нищо .Човекът в гората се приближи до Ради и забучи големия касапски нож в гърдите му ,точно на мястото на сърцето му .Той падна, ние избягахме и не знаехме какво да правим .
    Върнахме се в хотела .Стигнахме до вратата и какво да видим ,пръста на Ради .До него имаше бележка "По-добре внимавайте." Питахме човека долу дали са виждали съмнителен тип ,но те казаха ,че не са виждали такъв. Не знаехме какво да правим бяхме в безисходица .Нищо друго не ни оставаше освен да разберем кой е този човек и защо убива други.
    Излязохме навън и видяхме западнало магазинче за вестници .Имаше стари издания на местния вестник от 2005 година. На първата страница пишеше "Две тела намерени в близката гора". Взехме броят.
    -Не мога да търпя вече отиваме и да разрешим тази загадка-каза Сиси.
    -Имам една идея-казах аз.
    -И по-точно каква?-попита Джени.
    -Всички ще вземем по един нож .Ще отидем в гората , предполагам ,че е там .Ще го заобиколим ,ще скрием ножовете зад гърбовете си .Когато изброя до три ще го нападнем от всички страни-разясних плана аз .
    Отидохме в гората .Както и предполагах беше там .Заобиколихме го .Държахме ножовете зад гърбовете си и за щастие той не ги забеляза .
    -Едно ,две ,три.-изброях аз и всички се насочиха към него с ножове пред себе си .Той насочи нож към Сиси ,но въпреки това рискува живота си .Всички го намушкаха . Единия в корема ,другия в гърба ,в гърдите .По едно време Сиси падна на земята .Той я беше намушкал .Само аз и Джени останахме живи.
    Прибрахме се .Бяхме намерили само телата на Сиси и убиеца .На Ради никой не беше намерил .Къде ли го бе сложил убиеца?
    Но въпреки това ние запазихме в тайна ,че сме убили убиеца в тайна .Казахме ,че сме намерили телата им в гората.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.03.14 06:00#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Една ваканцияОбъркани мисли създават объркани случки. Подреди по време героите. :evil: ОтговорОтговор с цитат
  • 01.04.14 12:17#3zefitzefitНовакРегистрация: 28.08.11Град: -Отговори: 6от: Една ваканцияСъжалявам,не ми хареса.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest