- 04.03.14 12:48#1На няколко пъти съм виждала безплътни съществаНе искам да ме смятат за неуравновесена, луда и .т.н.
Вчера с приятеля ми размествахме мебели в една необитаема стая в жилището, наследено от покойния ми татко и по едно време той каза ох и се оплака, че някой го ощипал по дупето. Помислил, че съм аз, защото било съвсем реално усещане, не сецване или схващане.
През нощта внезапно се събудих и видях изправено до леглото едно грозно, сиво създание, все едно направено от боклуци, което ме гледаше злобно. Изобщо не се уплаших, а то внезапно се стопи като видя, че го гледам.
Преди като съм се будела внезапно, на няколко пъти съм виждала безплътни същества, направени от светлина, които се изтегляха нагоре и изчезваха, но за пръв път такова "реално".Не съм била разстроена, след скандал и други, а супер спокойна.
Мои приятели окултисти са ми казвали, че явно имам отворено трето око, сънищата са ми изпълнени със символи, а от известно време познавам на приятелки на кафе, че и без дори...
Почувствах нужда да споделя тук.ОтговорОтговор с цитат - 06.03.14 10:46#2от: На няколко пъти съм виждала безплътни съществаНе се притеснявай не си луда. Някой хора се раждат с тази способност, и ти изглежда си една от тях ОтговорОтговор с цитат
- 09.03.14 09:27#3от: На няколко пъти съм виждала безплътни съществане се притеснявай
всеки има своята дарба например аз съм индиго ОтговорОтговор с цитат - 20.03.14 12:00#4от: На няколко пъти съм виждала безплътни съществаВсичко е наред с теб, не се тревожи! Бих ти дала съвет да разбереш нещо за тях, щом са там значи има причина. А още повече, че се опитват да ти привлекат вниманието. Следващият път като се появят просто се опитай да запомниш усещането ти и първата асоциация, която правиш. Може да се опитват да ти кажат нещо.
Поздрави, АлексОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest