Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»На няколко пъти съм виждала безплътни същества

На няколко пъти съм виждала безплътни същества

  • 04.03.14 12:48#1ДианаДианаНовакРегистрация: 19.06.13Град: ПловдивОтговори: 15На няколко пъти съм виждала безплътни съществаНе искам да ме смятат за неуравновесена, луда и .т.н.
    Вчера с приятеля ми размествахме мебели в една необитаема стая в жилището, наследено от покойния ми татко и по едно време той каза ох и се оплака, че някой го ощипал по дупето. Помислил, че съм аз, защото било съвсем реално усещане, не сецване или схващане.

    През нощта внезапно се събудих и видях изправено до леглото едно грозно, сиво създание, все едно направено от боклуци, което ме гледаше злобно. Изобщо не се уплаших, а то внезапно се стопи като видя, че го гледам.
    Преди като съм се будела внезапно, на няколко пъти съм виждала безплътни същества, направени от светлина, които се изтегляха нагоре и изчезваха, но за пръв път такова "реално".Не съм била разстроена, след скандал и други, а супер спокойна.
    Мои приятели окултисти са ми казвали, че явно имам отворено трето око, сънищата са ми изпълнени със символи, а от известно време познавам на приятелки на кафе, че и без дори...
    Почувствах нужда да споделя тук.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.03.14 10:46#2dvfasdvfasНовакРегистрация: Град: МонтанаОтговори: 6от: На няколко пъти съм виждала безплътни съществаНе се притеснявай не си луда. Някой хора се раждат с тази способност, и ти изглежда си една от тях ОтговорОтговор с цитат
  • 09.03.14 09:27#3БетинаБетинаНовакРегистрация: 19.02.14Град: ВарнаОтговори: 19от: На няколко пъти съм виждала безплътни съществане се притеснявай
    всеки има своята дарба например аз съм индиго
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.03.14 12:00#4ChaosChaosНовакРегистрация: 08.08.12Град: ВарнаОтговори: 47от: На няколко пъти съм виждала безплътни съществаВсичко е наред с теб, не се тревожи! Бих ти дала съвет да разбереш нещо за тях, щом са там значи има причина. А още повече, че се опитват да ти привлекат вниманието. Следващият път като се появят просто се опитай да запомниш усещането ти и първата асоциация, която правиш. Може да се опитват да ти кажат нещо.
    Поздрави, Алекс
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest